Mustekasettien ostaminen

Työskentelen erään tavaratalon tietokone-osastolla, ja haluaisin ottaa esille pari asiaa, jotka asiakkaiden pitäisi ottaa huomioon tullessaan ostamaan mustekasetteja tulostimeen:

  • Pelkkä printterin merkki ei riitä, kun aletaan metsästämään sopivaa kasettia, koska joka valmistajalta löytyy kymmeniä erilaisia mustekasetteja. Kirjoita ylös merkin lisäksi myös mallinumero tms, tai lunttaa mustekasetin päältä sen mallikoodi. Hyvä metodi on myös ottaa se mustepatruuna mukaan kauppaan, jotta voimme löytää vastaavan.
  • Jos et noudattanut edellistä kohtaa, vaan ostit mustekasetin tunteella tai tuurilla, niin älä heti kotiin päästyäsi avaa pakettia. Vertaa ensin, että paketissa oleva mallikoodi täsmää vanhassa patruunassa olevaan koodiin. Olen niin kyllästynyt asiakkaisiin, jotka palauttavat revittyjä mustepatruunapaketteja koska eivät vaivautuneet ensin vertailemaan mallikoodeja. Emme voi enää myydä auki revittyjä tuotteita uudelleen.
  • Turha alkaa kitisemään siitä, että alkuperäiset mustekasetit maksavat usein enemmän kuin printteri. Me emme voi tehdä mitään valmistajien hinnoittelupolitiikalle. Jos kaipaat halvempia tarvikekasetteja, tilaa netistä.
Jaa tämä tarina:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *