Muutama nyrkkisääntö huonekalu ostoksille

1. Kun astut myymälään ja myyjä ystävällisesti tervehtii sinua voit ustystävällisesti tervehtiä takaisin. Ei ole tarvetta heti huutaa ”ME VAAN KATELLAAN”.

2. Älä oleta, että myyjä on selvännäkijä. Jos saavut myymälään ja sanot kassalla, että ”minulle oli tullut tavaraa” ei kukaan myyjistä vielä tästä lauseesta tiedä kuka olet ja mistä olet tilannut. Jos sinulta kysytään ”oliko tuote myymälästä vai verkkokaupasta tilattu?” niin yritä edes muistella, ei riitä että sanot ”mistä minä sen tiedän?”.

3. Jos saavut myymälään jossa on useita asiakkaita ja näet, että myyjä keskustelee toisen asiakkaan kanssa, älä huuda toisten päälle ”anteeksi minulla on vähän kiire niin kysyn nopeasti vaan tässä välissä!”.

4. Kun olet ostanut tuotteen ja kasannut sen väärin siten, että olet itse rikkonut kyseisen tuotteen niin älä tule huutamaan myymälään, että sinulle on annettu rikkinäinen tuote ja että sinulle on välittömästi annettava ehjä tuote ja hyvitettävä tästä kivusta ja särystä koituneet henkiset arvet.

5. Älä oleta, että myymälän varastosta löytyy kaikki mahdolliset sohvat. Ei ole myyjän vika jos sinun haluamasi fuksian värinen kuvallinen kolmen metrin sohva ei ole juuri se mitä varastosta löytyy kun kankaita ja sohvia on valikoimassa satoja.

6. Jos tuotteelle mainitaan toimitusaika niin se myös on sen toimitusaika. Kun tilaat verkkokaupasta ja siellä kolmesti mainitaan tilaukselle 14-21 vuorokauden toimitusaika niin on ihan turha soittaa myymälään tunnin päästä ”joko tuote on noudettavissa”. Tai kun myyjä sanoo sinulle tuotteella olevan 8 viikon toimitusajan niin on ihan turha uhkailla ” sanotte sinne tehtaalle, että me tarvitaan se tämän viikon perjantaiksi kun lauantaina tulee vieraita!”.

7. Myyjä ei päätä hintoja. Jos tulet ostoksille halpojen yleisalennuksien perässä niin älä huuda myyjälle jos et saakaan tuotetta lähes ilmaiseksi. Se, että mainoksessa lukee vähintään -50% alennusta ei tarkoita sitä, että niistä saa sitä enemmän pois mitä enemmän huutaa vaan jotkin tietyt tuotteet ovat alennettu jo enemmän kuin -50%.

8. Jos mainoksessa ja tuotteessa on halpa hinta ja maininta ”tuotteesta ei anneta alennuksia” älä syytä myyjää harhaanjohtavasta mainonnasta ja valehtelusta, koska et itse osaa lukea.

9. Jos löydät netistä kivan ja lähes ilmaisen tuotteen jossa lukee ”tuotetta on saatavilla vain Rovaniemen myymälästä” niin älä oleta, että se tuote on taianomaisesti ilmestynyt myös kaikkiin muihin myymälöihin.

10. Kun haluat tuotteellesi kotiin kuljetuksen, älä oleta, että saat sen samana päivänä juuri siihen kellonaikaan kuin sinulle sopii. Myymälöillä ei ole takapihalla 10 pakettiautoa ja 20 asentajaa jotka odottavat, että pääsevät juuri sinun kotiisi kasaamaan tuotteita vain hetkeä ennen kuin vieraaksi saapuvat.

Jaa tämä tarina:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *