Muutama sattumus ja pari ohjetta

Jos tulet kauppaan lapsen kanssa, pidä huolta lapsestasi.

Yksi päivä äiti tuli poikansa kanssa kauppaan, ja vaelteli ympäriinsä puhuen puhelimessa, samaan aikaan lapsi juoksenteli ympäri kauppaa ja kosketteli kaikkia tuotteita ja jopa asiakkaita. Lopulta lapsi meinasi juosta ulos kaupasta, kun äiti nappasi hänet. Puhelin yhä korvassa.

Jos sanon, että kassa jumittaa, se jumittaa.

Meillä tuo kassa saattaa satunnaisesti jumittaa, ei tosin yleensä edes minuuttia, mutta kuitenkin. Tänä aikana se ei esimerkiksi lue bonuskortteja. Koitin eräänä päivänä selittää tätä asiakkaalle, mutta hän vain höyläsi boonariaan edes ja takaisin.

Tämä ei oikeastaan ole aasiakasmaista, mutta aika hauskaa työntekijän näkökulmasta kuitenkin. ELi mua ei tarvitse pelätä.

Yksi päivä hyllytin pakasteita, kun kolme teini-ikäistä tyttöä tuli paikalle. Hyllytin juuri jäätelöitä ja tytöt olisivat halunneet B&J jäätelöä, mutta eivät uskaltaneet ottaa sitä vierestäni edes katsoakseen tuotteen sisältöä. Kuulin heidän vielä keskustelevan keskenään: ”ota vaan, ehkä se ei huomaa”.

Henkilökohtaisesti tälläiset tapaukset eivät nosta ollenkaan verenpainettani, minua ärsyttää enenmmän sellaiset asiakkaat, jotka eivät osaa ennakoida. Ottakaa se bonari/maksukortti/lompakko esille jo jonossa, ettei tarvitse kassalla samaan aikaan valittaa hitaudesta, kun itsekin vasta kaivat maksuvälineitäsi.

– Markkula –

Jaa tämä tarina:

1 kommentti

  1. kari sanoo:

    Se myyjähän voi vaikka suuttua jos noin vaan menee ottamaan pakasteita hyllystä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *