Naismyyjänä olemisen vaikeus

Olen parikymppinen nuori nainen ja olen työskennellyt huoltoasemalla jo parin vuoden ajan. Eräänä päivänä huoltamollemme saapui mies, joka oli ostanut kahvin sekä itselleen, että kohta saapuvalle kaverilleen. Itse en ollut tuolloin kassalla. Hetken päästä hänen kaverinsa saapuikin, jolloin minä vuorostani olin kassalla.

Minä: Hei!
Aasi: Miksi sä huudat mulle?
M: Anteeksi, en mielestäni huutanut. (ja naurahdin perään..)
A: Tämä kahvi oli jo maksettu.
M: Ahaa, kuka sen maksoi?
A: Tämä kahvi oli jo maksettu!
-Tässä vaiheessa työparini saapuu paikalle, samoin kyseisen aasin kaveri huikkaa kauempaa ja totean, että asia on ok-
A: Minä olen käynyt täällä jo ennen kuin sinä olet edes syntynyt!
M: Niin, mutta en voinut millään tietää kuka kahvin oli maksanut

Aasi kiroilee, haukkuu ja korottaa ääntään. Pysyin itse koko tilanteen ajan rauhallisena.

A: Senkin huora!

Tämä oli mielestäni jo liikaa, joten kutsuimme vartijan joka saikin tovin jutustella kyseisen miehen kanssa, ennen kuin tämä suostui lähtemään.

Lisäksi minusta on ihmeellistä, kuinka useat miesasiakkaat (lähinnä ulkomaalaiset) selvittävät nimeni, numeroni, facebookini.. Kun en vastaa tai sanon, etten ole kiinnostunut, alkaa tyly kohtelu jopa päin naamaa. Olen jopa saanut 48-kiloisena kuulla olevani lihava, läski, isoperseinen, mutta samaan aikaan onpa kommentoitu myös laudaksi. Onneksi en ole näistä kommenteista lannistunut, ne ovat lähinnä kasvattaneet itsevarmuuttani ja kykyä puolstaa itseäni. 🙂

Jaa tämä tarina:

5 kommenttia

 1. SVK sanoo:

  ”Minä olen käynyt täällä jo ennen kuin sinä olet edes syntynyt!” ”Ennen syntymäänikö se kahvi oli maksettu?”

 2. Mascewi sanoo:

  Miehillä on ’helppoa’ tässäkin suhteessa. Aina on homo, teki mitä hyvänsä. Toki jos joskus onnistuu olemaan todella viiltävästi oikeassa jossain asiassa, niin voi olla jopa vitun homo.

  Molemmille sukupuolille tosin pätee, että haukkujat ovat useimmiten itse jotenkin pihalla tai ylipäätään tyhmiä ihmisiä. Jos suusta ei lähde muuta kuin parin sanan haukkuja, niin se kertoo kyllä kaiken älykkyydestä. Sama keskisormien ja muiden loukkaavien eleiden kanssa. Ei lauseenmuodostamiskykyä, ei arvostusta silmissäni.

 3. surullista sanoo:

  surullista luettavaa. käytöstavat. mistä. kotikasvatus?

  Onneksi olen saanut itse toimia hyvin käyttäytyvien parissa lähes aina ja kaikkialla.

  Luojan kiitos

  Mutta miten ne muut ihmiset?

  Mitä voisi tehdä käytöstapojen parantamiseksi?

 4. kirppu sanoo:

  Tää ei nyt varsinaisesti liity naismyyjänä olemiseen, mutta kuitenkin. Olin töissä pikaruokaravintolassa, oon lyhyt ja siro nainen – en siis ihan omanikäisen näköinen (tuolloin 22v), mutten kyllä alaikäiseltäkään näytä. Eräs vanhempi rouva tuli kassalle, ja tilauksen tekemisen jälkeen yhtäkkiä ilmoitti että ”Miten sä saat olla täällä töissä? Oot varmaan alaikäinen?” Minä: Oon 22… A: No kyllä näytät ihan kamalan nuorelta, 15v voisit olla.. Minä: Niin no, kaikki ei ole ihan samanpituisia…A: En mä pelkästään sitä kun kasvoistakin oot kamalan nuoren näkönen!!!!!

  Kiitos, ja hampurilainen tuodaan pöytään.

 5. AvP sanoo:

  Minä en vaan ymmärrä näitä ihmisiä jotka alkaa heti haukkumaan kun vähänkään jokin menee eritavalla. Hirveitä ihmisperseitä. Varmaan olisi heistäkin mukavaa kun joku random hullu alkaisi vaahtoamaan ihan turhasta. Tuollaisia idiootteja saisi ihan surutta vetää turpaan aina kun sieltä suusta tulee pelkkää paskaa. Ehkä hampaat kurkussa alettais miettiä vähän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *