Ohittelija

Kassalla on jonoa, mutta yhtäkkiä kassajonon ohittaa nainen ja ilmoittaa maksavansa nyt kortin, jotta saa sen pakattua joulupaketin sisään.

Huomautan, että hänen pitäisi mennä jonon perälle tai kysyä muilta asiakkailta onko ok tulla jonon ohi.

Asiakas: ÄLÄ SINÄ ALA MINUA OPETTAMAAN!
Minä: Kuuluu kyllä ihan käytöstapoihin…
Aasiakas: NIINKUN TEILLÄ NUORILLA ON AINA NIIN HYVÄT KÄYTÖSTAVAT
Minä: totta!

Ikävä kyllä vuorossa ollut asiakas päästi aasin edelleen, vaikkei aasi sitten viitsinytkään kysyä itse.

Mikäköhän maaimanomistaja luuli olevansa. Muiden kyllä pitää jonottaa, mutta hänen on saatava kaikki heti nyt!

Jaa tämä tarina:

3 kommenttia

  1. Omalla vuorolla jonossa sanoo:

    Minusta on äärettömän raivostuttavaa, kun joku haluaa ohittaa ja kysyy vaikka siltä vuorossa olevalta, että sopiiko. Ja ainahan sen luvan saa. Muilta jonottajilta ei sitten kysytä mitään, vaikka ohitus hidastaa heitäkin. Olen joskus ollut todella kiireessä jonottamassa pitkässä jonossa, johon kaksi kiireistä eläkeläismummoa kiilasi väliin kauheiden selitysten kanssa ja molemmat joku päästi sinne minunkin edelle rupattelemaan kassan kanssa.

  2. gaani sanoo:

    Oikeastaan vuorossa oleva voi päästää edelle vain menemällä itse taakse. Ei hänellä ole jonossa kuin yksi paikka. Muutenhan sitä paikkaa voisi pitää jonossa vaikka futisjoukkueelle.

  3. Nicor sanoo:

    Sitten ovat nämä sankarit, jotka haluavat vaihtaa setelin kolikoiksi pelikonetta varten. Tallustavat kassalle ’väärästä’ suunnasta ja pistävät setelin tiskiin ja ilmaisevat mitä haluavat..suoraan jonon ohi. Jotkut aasimyyjät vaihtavat tässä tilanteessa rahaa, mutta minä kehoitan näitä menemään jonoon. Se on kumma kun he ensiksi nostavat rahaa automaatista ja sitten tulevat vaihtamaan seteliä kolikoiksi. He voisivat pelata suoraan sillä kortilla ja useimmiten automaatit myös hyväksyisivät sen setelin mitä olivat vaihtamassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *