olutasiaa

Toistakymmentä vuotta on nyt tullut oltua kaupan alalla hommissa, ja rakastan työtäni vaikka niitä aaseja tulee vastaan silloin tällöin.

Yksi asia minua kovasti vaan ihmetyttää, joskus olen siitä asiakkaalta meinannut kysyäkkin kun on ‘jäänyt itseteosta kiinni’. Eli mikä se juttu on, kun jotain olutmerkkiä on myynnissä v i e r e k k ä i s i l l ä lavoilla, toisella lavalla irtotölkkinä ja toisella lavalla salkkuna, niin se salkku pitää repiä auki ja sieltä kaivaa niitä tölkkejä haluttu määtä? Miksi ihmeessä ei vaan tekisi helpomman kautta ja ottaisi suoraan irtotölkkilavalta? Vai onko perusteena vaan ‘kiusa se on pienikin kiusa’…

Toinen oluisiin tai oikeastaan pullonpalautukseen liittyvä asia, joka on minusta aina ollut tosi vastenmielistä… Niitä pulloja/tölkkejä palautetaan usein jollain omalla lähes puhkikuluneella muovikassilla ja kaupasta käydään uudet tölkit jotka pakataan jo ennen kassalle tuloa siihen ällöttävään kassiin joka on palautuspullojen/-tölkkien jäljiltä limainen ja haisee kuolemalta. Kassatyöntekijänä on oksettavaa kaivella niitä tölkkejä/pulloja sieltä kassista skannattavaksi.

Eipä minulla muuta 🙂

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *