Omppuleivoksesta armageddoniin

Olen töissä eräässä ruokakaupassa ja teen päivän aikana töitä eri osastoilla. Joten voisin väittää tietoa piisaavan niin intiimihygienian tuotevalikoimasta gluteenittomiin raakapakasteisiin, mutta välillä kohtaan asiakkaita joille tämäkään ei riitä ellen osaa ennustaa seuraavan viikonlopun säätä tai ole käyttänyt aamuvuoron työaikaani lukemassa hallituksen uusimmista linjauksista.

Vähän aikaa sitten eräs herra syöksyi eteeni kun olin kävelemässä osastojen välillä ja paikkaamassa tauolla olevaa osaston vastaavaa. Tervehdin miestä ja tämä alkoi miltei muristen tivata omenaleivonnaisten perään. Kysyin, tai siis yritin ystävällisesti kysyä tarkoittiko hän paistopisteen tuotteita vai kenties hyllyssä myytäviä herkkuja, mutta mies puoliksi huutaen rähisi päälle kuvaillen kuinka on nauttinut kyseistä leivosta jo vuosia. Yritin uudestaan tiedustella onko kyseinen tuote ollut juuri tämän kaupan valikoimissa ja tulos oli sama. Mies alkoi jopa analysoida älykkyyttäni ja ulkoista olemustani alatyylisesti kun en osannut lukea hänen ajatuksiaan ja/tai taikonut omenaisia torttuja taskustani ukkelin riemuksi.

Kun totesin, että en voi ilman tarkentavia tietoja arvata haluttua tuotetta kaikista maailman elintarvikkeista niin sain vielä pahemmat manaukset niskaani. Toivottavasti herra löytää leivoksensa, sillä tuolla käytöksellä ei piirakkaa ainakaan (aspoilta tai muilta) heru ilman vahvaa päihtymystila.

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *