Rullakossa on

Maanantai aamu pienessä kyläkaupassa. Saimme toisenkin kaupan tavarat väliaikaiseen säilytykseen, kun kuljetusliikkeen auto oli hajonnu aamulla kaupalle. Olimme työkaverin kanssa kahdestaan töissä, hän kassalla ja minä hyllytin. Vanhempi pariskunta, mies ja nainen tulee kysymään jo valmiiksi ärtyneenä ”missä ne yrttikastikkeessa olevat hanhenmaksapallerot ovat?” ”Ne ovat loppu, huomenna varmaankin tulee lisää” No ei siinä pariskunta jatkaa matkaa. Varaston ovi oli auki ja sen eteen laitettiin rullakko, ettei kukaan menisi sinne. No kohta kuuluu hirmunen ryminä, kun tämän nainen on kaatanut oven edessä olleen rullakon ja tutki nyt noita toiseen lähikauppaan menossa olleita rullakoita. Menen paikalle tiedustelemaan mitä tapahtuu, johon nainen vastaa vihaisena ”Onhan teillä näitä palleroita, yrititkö huijata?”

Koita siinä sitten selittää ettei tavara ole tämän kaupan. No lopulta nainen lähti pääpunaisena kun huomasi miehensäkin poistuneen takavasemmalle. Mikä siinä henkilökunnan alueessa kiehtoo?

Jaa tämä tarina:

10 kommenttia

 1. Kauppa sanoo:

  Joo, tämä on aina hauska. Edellisessä työpaikassa, pienessä kaupassa, oli ihan helkkarin kokoinen VAIN HENKILÖKUNNALLE -kyltti käytävän edessä niin, että sieltä oikeasti piti hivuttautua ohi. No varmaan päivittäin mammat ja papat katseli varaston hyllyistä tuotteita, parhaimmillaan rutisivat kun ei hintoja ole laitettu esille.

 2. Epsome sanoo:

  Aivan. Kyläkaupan normaalissa valikoimissa on hanhenmaksapalleroita yrttikastikkeessa, joita rouva tiesi tulla hakemaan. Meni kulkuesteen läpi varastoon josta näitä löysi.
  Aivan! Näin todella tapahtui.

 3. teppo42 sanoo:

  Eikö tuollaisista idioottimulkuista kannattaisi suoraan tehdä rikosilmoitus?

  • Mortti sanoo:

   Kannataisi, mutta munattomat kauppiaat ei halua tehdä sellaista koska aasiakkaan pyllynnuolenta on tärkeämpää kuin työntekijöiden puolien pitäminen..

  • Epsåme sanoo:

   Tämähän on taas näitä keksittyjä tarinoita. Jos kauppiaalla oikeasti olisi toisen kaupan tavaraa jota asiakas haluaa niin tämä voisi siitä yhden paketin ostaa ja myydä asiakkaalleen kuten hyvä asiakaspalvelija tekee.

   • L.A sanoo:

    Mistä lähtien hyvä asiakaspalvelija = varas?

   • Lol sanoo:

    Luvatta toiselle kuuluvien tavaroiden vieminen on käsittääkseni ihan rikos. Ethän sinä nyt voi naapurin autoakaan viedä luvatta, ei se ole ok – ei edes silloin vaikka sitten jälkeenpäin lupasit maksaa käytetyt bensat.

   • Niinpä niin... sanoo:

    Ei se kaupankäynti, kuule, ihan taida tuollaisella mentaliteetilla toimia, että myydään naapuriliikkeelle kuuluvia myyntiartikkeleita omassa liikkeessä vain siksi, koska ”on oltava hyvä asiakaspalvelija ja pystyttävä tarjoamaan asiakkaalle sitä, mitä asiakas haluaa”. Ne naapuriliikkeen tuotteet kun kuitenkin kuuluvat nimenomaan sille naapuriliikkeelle aivan samalla tavalla kuin ne niistä saatavat tuototkin, tuoton euromäärästä riippumatta. Vai ihan tosissasiko kuvittelet, että vilpillisyys kannttaa, kunhan vain saadaan asiakkaat tyytyväisiksi?

 4. Näin teillä.. sanoo:

  On jo tarpeeksi hävytöntä syödä hanhenmaksaa, ja vielä tuo käytös päälle 🙁 (Ja ken ei tiedä, mikä probleema hanhenmaksassa on, niin googlettaa..)

 5. huvittunut sanoo:

  Ihmettelen kuinka asiakas on saanut kaadettua tavaraa täynnä olleen rullakon, kun niitä on tyhjänäkin melko hankala saada edes kallistumaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *