Onko sulla lapsia?

Olen töissä kaupassa, tehnyt töitä neljä vuotta samassa kaupassa. Minulle tuli eteen asiakas viime viikolla, ja tämä kysyi että onko minulla lapsia. Vastasin asiallisesti, että ei ole. Asiakas ärsyyntyi minulle suunnattomasti ja korotti ääntään vihaisesti sanoen ’kyllä tuon ikäisellä naisella pitäisi vähintään se ensimmäinen lapsi olla. Ei tämä valtio pysy pystyssä tuollaisilla naisilla, tämä valtio tarvitsee veronmaksajia’. Asiakasta en ennen ollut nähnyt eikä hän ainakaan tietääkseni minun ikääni tiedä. Todellisuudessa olen 22- vuotias opiskelija nainen, eikä lasten saanti ole käynyt vielä mielessäkään.

Jaa tämä tarina:

6 kommenttia

 1. Extinction for Mankind sanoo:

  Maailma pn ylikansoittunut muutenkin. Tänne ei tarvii lisää ihmisiä enää ollenkaan. Vois koko ihmiskunta muutenkin vaan kadota. Tulis tilalle joku fiksumpu elämänmuoto.

 2. No niinpä... sanoo:

  Ja mitä ylipäätään myyjän henkilökohtaiset asiat jollekin ventovieraalle kuuluvat edes…

 3. asdfasdfasdfasdfasdfasdf sanoo:

  22-vuotias opiskelijanainen*
  Sori, nyt vaan jostain syystä ärsytti. Lastensaanti on kans usein kirjoitettu yhteen, mutta sen voi myös kirjottaa erikseen.

 4. Hästägaasi sanoo:

  Et sä voi pakottaa toista hankkimaan lapsia! Se on 99-prosenttisesti vapaaehtoista kuten pitääkin!

 5. Purkka sanoo:

  Liekö asiakkaalta jääneet lääkkeet ottamatta.
  Yleensä tuon ”onko sulla lapsia”-kysymyksen kohtaa tilanteissa joissa asiakkaan piltti on riehunut liikkeessä ja rikkonut jotain kallista, minkä jälkeen asiakas kertoo sinulle mitä kaikkea et voi lapsettomana ymmärtää ja mikä kaikki sinun tulisi sen takia myyjänä nyt antaa anteeksi ja katsoa läpi sormien.

 6. Samavain sanoo:

  Haluaisin kerrankin nähdä kun jollekin miehelle käydään huutamassa lapsettomuudesta. Mutta ei, nämäkin palautteet ovat yksinoikeudella naisille

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *