Palvelet mua vaikka palaen

Itselleni kävi puhelinasiakaspalvelussa niin että kesken puhelun toimistolla alkoi soida palohälytys. Kerroin asiakkaalle puhelimessa että kuten varmaan kuulet, täällä on palohälytys ja evakuoidaan rakennusta ja minun täytyy lähteä, että sopiiko jos soitan teille takaisin heti kun pääsen takaisin työpisteelle.

Asiakas ei tähän suostunut vaan vaati kiroillen etten lopeta puhelua, sillä jos hän on jonottanut päästäkseen läpi (jonoaika oli reilusti alle kymmenen minuuttia sillä hetkellä), haluaa hän että häntä palvellaan välittömästi. Ei auttanut mikään ystävällinen ehdotus että jos mä nyt vaikka itse pelastautuisin täältä kun rakennus alkaa oleen tyhjä, jouduin lopulta lyömään luurin korvaan.

Soitin asiakkaalle takaisin alle tunnin päästä kun päästiin takaisin sisälle, mutta joskus mietin että taidan olla liian kiltti tähän ammattiin, annan asiakkaan pidätellä mua luurissa huutamassa että ”ihan sama onko siellä tulipalo vai ei, sä palvelet mut nyt koska sä oot palvelija, asiakasPALVELIJA!” vaikka rakennusta tyhjennetään.

Jaa tämä tarina:

3 kommenttia

 1. Jouni sanoo:

  Sitä vaan on lähdettävä ulos kun palohälytys soi, pelastuslaki määrää. Itse jäin kerran sisälle itseaiheuttamani palohälytyksen takia, mikään ei silti palanut ja tiesin mistä johtuu. Palomestari oli kohtalaisen hiiltynyt kun ilmeni että olen sisällä ja kaikki muut 40 henkeä oli pihalla.

 2. Putkimies sanoo:

  Ei tuollaisessa tilanteessa pidä mitään kysellä että sopiiko tai eikö sovi tai muutenkaan ruveta päivittelemään tilannetta. Uskokaa nyt jo, eivät ne aasit mitään järkipuhetta kuuntele, eivät ole koskaan kuunnelleet eivätkä tule koskaan kuuntelemaankaan. Eiväthän ne muuten aaseja olisikaan.

  ”Olen pahoillani, rakennuksessa on palohälytys joten joudun nyt poistumaan, soitan teille myöhemmin takaisin, kiitos ja kuulemiin! *KLIK*” Siinä se.

 3. tuijottaja sanoo:

  toimiessani itse samanlaisessa duunissa vastasin öykkäreille ja mölyäjille kolmen kohteliaan pyynnön jälkeen, että soita uudestaan kun olet rauhoittunut.

  Kerran joku valitti minusta tällaisessa tapauksessa esimiehelle. No, hän kutsui minut palaveriin. Kuuntelimme puhelun ja hän totesi, että olisi sanonut paljon rajummin jo ensimmäisen tai viimeistään toisen kiukuttelukohtauksen jälkeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *