Palvelutankkaus

Kävin tänään tankkaamassa Shellillä ja käytin sitä palvelutankkausta niinkuin lähes aina, joka niillä on. Maksoin sen euron ja annoin toisen tippiä kaverille ja jäin kahvikuppini kanssa harrastamaan paheita sille tarkoitetulla alueella.
Katselin kun palvelupoika tankkasi sellaista miljoonan mersua, hinkkasi ikkunat ja peilit, katsoi vielä pesunesteet ja pyyhkäisi liinalla isommat paskat pois ovenpielestä. Hetken päästä auton isäntä tuli pää punaisena ulos myymälästä ja alkoi huutaa pojalle. 

”JA JUMALAUTA ETKÖ SINÄ NULKKI TAJUA ETTÄ JOS TÄMÄ MAKSAA ERIKSEEN NIIN SIITÄ PITÄÄ ILMOITTAA EIKÄ KUSETTAA MUKA PALVELUNA! MINÄ KYLLÄ JÄRJESTÄN SINULLE POTKUT TÄSTÄ YRITYKSESTÄSI, SAAT KYLLÄ KUULLA JÄLKIKÄTEEN PERKELE!
– ja lähti kiivaasti kävelemään autolleen kuulematta pojan sanovan selälleen:

”Se on vapaaehtoinen maksu…”

Katselimme ihmeissämme palvelupojan kanssa kun mersumies käveli euron maksusta kiivastuneena mersselinsä luo ja lähti ehkä astetta rajummin huoltamon pihasta, törmäten samalla mesensä etukulmalla jalkakäytävän vieressä olevaan sellaiseen vihreään roskapönttöön, iloisen helähdyksen saattelemana ja nähtävästi vilkun ja ajolasin lasista irronneiden sirpaleiden täplittäessä mustaa asfalttia. 

Lyhyen jarruvalovälähdyksen jälkeen miljoonamersu jatkoi matkaansa, epäilemättä ego ei antanut periksi tutkia damagea heti paikanpäällä. Katselimme edelleen sanattomina mersun loittonemista huoltoaseman pihasta kunnes hiljaisuuden katkaisi eräs naishenkilö joka ojensi pojalle viiden euron setelin ja sanoi ”Kiitos. Tämä oli vitosen arvoinen show. Viitsitkö tankata tuon opelin kakkosmittarilla niin minä käyn sillä aikaa nauramassa itseni tärviölle tuolla vessassa, kiitos!”

”Niin että näin sitten tänään”- sanoin pojalle ja kävin hakemassa rikkalapion ja harjan myymälästä ja siivoillessani mersselin sirpalejäämistöä asfaltilta mietin ettei omassa maanantaissani ole itseasiassa mitään valittamista. 

Roskapönttökin säilyi hengissä tosin lommo ja osa mersun maalipintaa kyljestä loistaen. Toisin kun varmasti tuon mersun kuskin ego. 

Jaa tämä tarina:

10 kommenttia

 1. Tandefeldt. sanoo:

  Miellyttävää luettavaa: egoilijan epäkohteliaisuus kostautui välittömästi, kuin karman vaikutuksesta konsanaan 🙂

 2. Vastarannan kiiski sanoo:

  Kai tuosta tulee mersukuskilta vielä huoltoasemalle korvausvaade aggressiivisesta roskapöntöstä.

 3. Reino sanoo:

  Ei sitä mersuilla ajeltaisi jos euroja täytyisi viskellä sinne tänne. Kaikki tuntemani pysyvästi varakkaat ihmiset ovat jollain tavalla pihejä.

 4. Töttöröö sanoo:

  Jotkut laittaa hirveän paljon rahaa autonsa hankintaan.

  Sitten on tämä porukka, joka laittaa kaikki rahansa.

 5. PaskaaJauhaa sanoo:

  Tämä sama kirjoittaja on tehnyt näitä tarinoitaan koko facebook seinänsä täyteen. Milloin pelastaa kodittomia, ja milloin kehittelee vaikka minkälaisia tarinoita.

  Tunnettu satusetä, enkä tätäkään tarinaa osta ollenkaan.

  • Merwe sanoo:

   ”PaskaaJauhaa” : ei ketään kiinnosta sinun ”ostamisesi” tai uskomisesi. Ellei se mersu ollutkin sinun…

  • tumis sanoo:

   Ei ketään kiinnosta tarinan todenmukaisuus. Viihdyttävyys ratkaisee. Uutiset on sitten ihan eri sivuilla, ja niiltä odotan sitten 100% totuutta ja viihdyttävyys on toissijaista.

 6. Putkimies sanoo:

  Minkä takia kirjoittaja rupesi niitä mersun sirpaleita siivoamaan? Oliko hänkin töissä siellä Shellillä?

 7. kjuham sanoo:

  taisikin olla riihimäkeläinen-yhtiön tärkeä henkilö tai joku muu johdannainen jolle MINÄ on tärkeää

 8. Jj68 sanoo:

  Shelliä saa palvelua ja mielelläni sen euron maksan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *