Pankissa tapahtunutta

Työskentelen pankissa ja oikeesti tykkään työstäni mutta jotenkin ihmetyttää että miten ihmiset olettaa saavansa meiltä tietoja toisista ihmisistä joita eivät itse kuitenkaan halua muille jakaa.
Tässä muutama esimerkki:
-EI en voi antaa sinulle tietoja vaimosi/äitisi/isäsi/kumminkaimasi tileistä mikäli sinulla ei ole käyttöoikeutta ko.tiliin. Saati nostaa rahaa tms. Vaikka siinä tilanteessa olenkin ammattitaidoton h..ra ja teen kaiken vaikeaksi. Kysyinkin kerran (a)asiakkaalta et olisko se ok hänelle et jos naapurin Pera tulis ja nostais hänen tilinsä tyhjäks tosta vaan. Siihen sain vaivautuneen vastauksen “et ei tietenkään” :D.
-EI en voi palvella sinua mikäli et voi esittää KUVALLISTA JA VOIMASSAOLEVAA hlö.todistusta ja vastaukseksi ei käy ulkoa lueteltu sotu (jonka oppii kuka tahansa) ja kommentti”kyl mä löydyn sieltä koneelta”.Voi olla et löydyt mutta jollen tiedä kenen kanssa asioin niin.. No mitään ei taaskaan tapahdu ammattitaidottoman h..ran takia.
-Mikäli haluat tehdä tilisiirron Mauno Ahoselle (nimi muutettu) niin vähintä olisi se että sinulla olisi tiedossa se tilinumero johon haluat rahan siirtää. Vaikka olenkin pankissa töissä niin en sentään SUPO:ssa joten ihan kaikkea en minäkään tiedä.
Ja mikäli en pysty sinua auttamaan yllä olevien puutteiden takia, niin se että uhkaat tappaa mut, raiskata kotimatkalla tai vahingoittaa mun läheisiä, niin ei yhä edelleenkään saa mua toteuttaa pyytämiäsi asioita. Ilmoituksen poliisille kyllä teen.

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *