Paska kampaaja

Olen töissä parturi-kampaamossa ja kohtaan paljon erilaisia asiakkaita.. Hyvin paljon erilaisia asiakkaita, kuten me kaikki asiakaspalvelijat.
No jokatapauksessa..

Kerran penkkiini istui naishenkilö hurjan tyvikasvun kera. Hän huokailee syvästi, kun on niin hirveän värinen tukka..
Seuraava huokailun aihe on se, kun yksikään Suomen kampaajista ei osaa tehdä hänelle väriä joka kestää.
Toki kysyin, että mitenkäs nyt sillä tavalla. Alkaako väri haalistumaan nopeasti? (Kyseessä siis oranssi/kuparin sävy)
Asiakas: ”no ei ala vaan joka kerta väri lähtee täältä tyvestä pois!! Noin kuukauden päästä väri on jo lähtenyt tyveltä pois kokonaan!! Miksei kukaan osaa värjätä hiuksiani oikein??”
Noh itse suht rempseänä tyttösenä naurahdin asialle suoraan sydämeni pohjasta. Kunnes tajusin ettei se olekaan vitsi..
Asiakas ei siis tiennyt, että hiukset kasvavat tyvestä..

Päätin sitten pitää pienen info-tuokion asiakkaalle aiheesta. Että Suomen kampaajat eivät ole paskoja vaan hiuksesi kasvavat tyveltä ja oma väri tulee esiin..
Hänen mielestä edelleen kampaajat ovat paskoja työssään. Minut mukaan lukien, koska kuukauden päästä väri oli ” lähtenyt” pois tyveltä..

Välillä sitä miettii, missä kaivossa näitä ihmisiä oikein kasvatetaan..

Jaa tämä tarina:

5 kommenttia

 1. Kampaajalla kävijä sanoo:

  Olipas kyllä tapaus 😀 tuollaisenkin voi ohittaa olkia kohauttamalla, ei voi kaikilla olla tälläinenkaan yleistieto hallussa. Minäkin koin ala-asteikäisenä järkytyksen, kun kuulin, ettei hiukset kasvakaan latvoista

 2. Krista sanoo:

  Olen tähän törmännyt myös ja reaktioni oli sama. Kysyin, että ihanko vakavissaan asiakas luuli hiusten latvasta kasvavan? Kyllä! Kyllä hetken aikaa katselin ympärille, että minne se piilokamera on laitettu…

 3. Entinen ap sanoo:

  Apua 😀

 4. aepaerae sanoo:

  Eikä edes tajunnut hämmästellä samalla sitä, miten UUDET, KASVAVAT hiukset sieltä latvasta osaa kampaaja värjätä (etukäteen?), kun ne VANHAT siellä tyvessäkin jo menettävät väriä.

 5. aepaerae sanoo:

  Eikä sitte kuitenkaan tajunnut hämmästellä sitä, että kampaaja on osannut ne UUDET, KASVAVAT hiukset sieltä latvoista (etukäteen?) värjätä mutta ei sitten kuitenkaan väri siellä vanhoissa hiuksissa tyvessä kestä =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *