Paskempi homma

Tarina sijoittuu kauppaan, mutta kulissien taakse.
Eräänä sateisena iltana siivooja oli aloittamassa kaupan siivousta. Aikataulun muutosten takia siivooja oli muutaman minuutin myöhässä normaalista rytmistään, ja vasta aloitti puuhiaan. Kuului askelia ja käkätystä: ”Jospa mä vetäisinkin ripulit sinne vessaan ja sanosin et en mä mitään tiedä!”. Iloinen käkätys loppui kuin seinään, kun vapaalle vaihtanut kassaneiti ja työtoverinsa huomasivat että siivooja olikin vielä kuuloetäisyydellä.

Mukava tietää, että työtäni arvostetaan.

– Siivooja

Jaa tämä tarina:

9 kommenttia

 1. Kalle K sanoo:

  Onko tämä tapahtunut helsinkiläisessä K-marketissa? Mikäli on, niin omatunto alkoi kolkuttamaan… Saatan olla lipsauttanut kerran tollai, en ole ihan varma…

 2. Nakke3 sanoo:

  Eikös se ole siivoojan hommaa myös WC:n siivous?

  • Jorkka sanoo:

   Tapoihini kuuluu siivota omat paskat pöntön reunoilta mikäli sinne asti lentää. Sun aiemmista kommenteista päätellen sä et osaa pyyhkiä edes omaa persettäs. Terkut Kouvolast.

 3. Joku sanoo:

  En tajua miks ihmiset on niin vi##umaisia siivoojille. Ne kun menis lakkoon, niin ei vissiin olis ripulia tursuavat vessat kauppojen ongelmista se pienin. Vaihtuis äkkiä ääni kellossa. Pe#kele.

 4. POMA sanoo:

  Itse aikoinaan kassan takana työskennelleenä ennen siivoojaksi ryhtymistä olin sitä mieltä, että nykyisten kauppojen Oiva-järjestelmän vuoksi asiantuntevin siivooja olisi henkilökunta itse. Tämä toisi mielestäni jopa säästöjä, siisteyttä ja ehkä kaivattuja lisätyötunteja kun henkilökunta keskittyisi omien osastojensa siistimiseen. Kun taas siivous ostetaan ulkopuoliselta firmalta halvalla, niin sopii kysyä mistä halpa hinta ja mikä aika siivoojalle on annettu. Voin kertoa että niissä aikarajojen puitteissa ei aina ihmeitä tehdä.

 5. Huoh sanoo:

  Ehdotan siivoojille usean viikon mittaista lakkoa. Siinä sit valitettas kun on niin epäsiistiä ja pahimmassa tapauksessa alkais taudit levii. Olisi kyllä ihanan apokalyptistä. Kas, taisin saada vessasta juuri salmonellan, hyppykupan ja ruton. Tosi mukava myös kahlata kuukausien pölyssä kaupan käytävillä. Koppakuoriaisia!!! Ihana sisustuselemnetti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *