Periaatten rouva

Rouva tulee infopisteeseen kuitin kanssa naama punaisena; ”Tuo kassa otti näistä koiranmakkaroista normaalin hinnan vaikka tässä tarjoulehdessä on selvästi että kaksi pakettia x hintaan!”

Katsomme rouvan kanssa yhdessä lehteä jossa on kuvien kanssa selvästi mainitut kaksi eri makua jotka kuuluvat tarjoukseen, rouvan valitsemat eivät niihin kuuluneet.

”Mutta hyllyssä oli tarjouslappuja jokapuolella, aivan varmasti lukee että kaikki nämä makkarat kuuluvat tarjoukseen!”
Pyydän sitten rouvaa lähtemään katsoman hyllyä, tarjoukseen kuuluvien tuotteiden kohdalla on selkeät merkinnät mitkä kuuluu ja mitkä ei. Rouvahan ei tähän tyydy vaan vaatii rahoja takaisin.
Tottakai otamme tuotteet takaisin ja palautamme rahat jos asiakas ei myyntikuntoista tuotetta haluakkaan. Pahoittelin vielä väärinymmärrystä.

Sitten tulee rouvan suusta tämä mahtava lause; ”Ihan PERIAATTEEN vuoksi haluan rahat takaisin kun tarjoukset eivät pidä paikkaansa kassalla”……..

Tämän hän kailotti kovaan äänen jotta varmasti muutkin asiakkaat kuulisivat.

Mikä ihmeen periaate tuo on? Rouva ei tunnu näkevän värikuvia jossa on kuvat tarjoustuotteista eikä osaa ilmeisesti lukea, näistä syistä hänelle on myytävä random tuotteet halvemmalla???

Ja näitä keski-ikäisiä rouvia riittää joka viikko, se kallis hame pitäisi olla 30% alennuksella koska lehdessä oli mainos saman merkin täysin toisesta hameesta! Ihan periaatteen vuoksi!

Ei minulla riitä näihin enää järki, ensi kerralla pyydän järjellistä selitystä rouvien ”periaate” vaatimuksiin. Tuntuu olevan heille lähinnä ”hieno” sana jota on kiva kylvää vaikka väkisin.

– Johanna –

Jaa tämä tarina:

4 kommenttia

 1. Putkimies sanoo:

  Lievemmästä päästähän tämä vielä on, kun osasi sentään oikeaan ketjuun ja oikeaan kauppaan, eikä heilunut naama punaisena kilpailevan yrityksen brosyyrin kanssa ja silti vielä kailottanut tuon saman lauseen lopuksi…

 2. Ilmaveijari sanoo:

  Periaate on se hieno sana, joka kuulosti asiantuntevalta, kun tädin mies käytti sanaa vinkuessaan jostain vähäpätöisestä asiasta vilkuillen samalla ’ovelasti’ sivusilmällä välistä vaimoaan katsoen onko hän ylpeä tämän miehekkyydestä.

 3. Joni sanoo:

  Kun tätä Aasiakas-sivua lukee tarinan toisensa jälkeen, tulee iloiseksi ettei työllistynyt kaupan alalle.

 4. Nati sanoo:

  Meillä asiakas kerran tuli huutamaan naama punaisena virheellisesti veloitetusta tuotteesta. Kun asiakkaalle monta kertaa selvennettiin että häntä ei oltu veloitettu virheellisesti (kuitit, kassalokit ym) asiakas sanoi lopuksi vievänsä asian silti eteenpäin, ihan vaan ”periaatteen vuoksi”, koska ei kuulema pitänyt liikkeestämme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *