Voi sitä ihmettä kun NAINEN osaa

Huoltoasemalla työskennellessä on nää perinteiset asiakkaiden kysymykset heti kun tulevat sisälle, että onko täällä ketään miestä??? Vaikea on välillä saada selville, mitä asiakas haluaa, olenhan väärää sukupuolta.. Esimerkkitilanteita:

Naisasiakas:
NA: Onko täällä ketään miestä?
M: Meillä ei ole täällä huoltopalvelua, mistä asiasta on kyse?
NA: Kun pitäisi mennä pesuun, mutta en saa antennia pois?
M: Minä voin tulla katsomaan.
NA: Ei siitä kyllä taida tulla mitään.
M:… (Lähden asiakkaan kanssa autolle, ja irrotan antennin)

VOI SITÄ IHMETYSTÄ KUN NAINEN OSAA IRROTTAA ANTENNIN!!

Miesasiakas
MA: Olisko tota ilmanpainemittaria?
M: Tässä, olkaa hyvä.
MA: Mä en saanut sitä sinne, kun siinä on vääränlainen liitin. Mun täytyy tuoda kotoa tänne uus liitin.
M: Liitin on ihan oikea, mutta kun avoinna olevasta hanasta puskee ilma vastaan, niin se on kyllä hankala laittaa paikalleen. Mennääs katsomaan.
Miesasiakas yrittää laittaa mittaria paikalleen, onnistumatta. Minä laitan mittarin paikalleen (joka siis tosiaan tarvii vähän tekniikkaa ja voimaa, kun se ilma puskee vastaan), jota asiakas suuresti ihmettelee ja IRROTTAA MITTARIN SAMAN TIEN, jotta voi laittaa sen ITSE paikalleen. Onnistumatta.
MA: Ei se kyllä tänne mee. Tässä on väärä liitin.
M: Kyllä se menee…. (Ja laitan mittarin JÄLLEEN paikalleen, jotta asiakas voi mitata paineensa.)

VOI SITÄ IHMETYSTÄ JÄLLEEN KERRAN…..

– Väärää sukupuolta –

Jaa tämä tarina:

11 kommenttia

 1. Vee sanoo:

  Miehenä ihan oikeasti kummastuttaa, että miksi h*lvetissä etenkin keski-ikäiset naiset tuntuvat olevan kaikkein suurimpia sovinisteja.

  • qwe sanoo:

   Olen itse ihmetellyt ihan samaa. Naiset uikuttavat tasa-arvo-ongelmista ja samalla kuitenkin pyytävät aina MIEHIÄ palvelemaan ”teknisissä liikkeissä”.

  • Ilmaveijari sanoo:

   Todennäköisesti liian rajallinen tai ns. homogeeninen lähipiiri saa luulemaan, että tietyt ihmistyypit pystyvät johonkin ja toiset eivät. Osa ihmisistä pystyy olemaan järkeviä, kun he eivät sorru kuvittelemaan, että eri ihmistyypeillä on erilaiset käsityskyvyn rajat.

   Hankalimpiin ihmisryhmiin kuuluvat ne, jotka ovat saaneet vain vähän henkistä sivistystä, mutta tulleet vaikutusvaltaisiksi esimerkiksi rikastumalla nopeasti tai menemällä naimisiin vaikutusvaltaisen ihmisen kanssa.

 2. Reino sanoo:

  Tuo on osittain naisten omaa syytä. On olemassa hyvin suuri määrä naisia jotka ei osaa yksinkertaisiakaan juttuja, tai oikeammin sanottuna he eivät HALUA osata vaan vinkuvat miestä hätiin heti jos tarvitsee esim. vaihtaa paristo radioon. Silloin ihmisillä on oletus että naiset eivät osaa. Ja tosiaan, paljon on naisia jotka huutavat aina miestä hätiin ja korostavat että teknisissä asioissa haluavat puhua miehelle, oli sitten kuinka yksinkertainen juttu tahansa.

  • Ems sanoo:

   Miksi tuollaisiin töihin palkattaisiin osaamattomia työntekijöitä? Jos eivät ennen työtä osanneet niin varmasti oppivat perehdytyksessä ja viimeistään työn lomassa.

 3. Timon sanoo:

  Onpa hyvä, etten itse ole huoltsikalla töissä, hermot varmaan pärähtäisi ensimmäisen aasiakkaan kohdalla. Onneksi on pitkäpinnaisempia siskoja!

 4. Mikwitz sanoo:

  Surkuhupaisuudet sain tuosta, kun asiakas irrottaa mittarin itse. Voi mikä uuno!

 5. Kanga sanoo:

  Olenpa itsekin tapellut tuollaisen irrotettavan ilmanpainemittarin kanssa. Niinpä niin, vaatii tekniikkaa ja voimaa, mutta mistä p-leestä se pieni ihminen ensi kertaa asiaan törmätessään osaisi ja tietäisi, kun yleensä se kassahenkilö ei osaa kuin silmiään pyöritellä asiasta mainittaessa.

  Toimivin keino ko. tilanteessa on yleensä vaihtaa huoltoasemaa. Pitäkää tunkkinne!

  • niin sanoo:

   No mutta eihän tuossa olisikaan tarvinnut mitään tietää tai osata kun myyjä auttoi. Eikä käsittääkseni silmiäkään pyöritelty.

 6. Tasa-arvoa sanoo:

  Keski-Euroopassa hotellini sähköinen avainkortti ei toiminut. Vastaanotossa ollut nainen sanoi, että hän kutsuu paikalle MIEHEN. MIES tuli sitten vaihtamaan paristot. Ihmettelin tätä ääneen, kun Pohjoismaissa naiset osaavat vaihtaa paristot ihan itse. Suomessa sitten selvisi. ”Muutenhan ne naiset joutuisivat tekemään kaikki hommat.”

 7. myyjäkin sanoo:

  Multa tuli mies asiakas kysymään myös mies myyjää paikalle ja kun kerroin että ei ole ja kysyin voinko auttaa niin asia oliki niinkin yksinkertainen kuin auton sulakkeen löytäminen.. miehellä oli myös malli mukana…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *