Pieni pussi

Työskentelen kassalla isohkossa marketissa jossa ikävä kyllä täytyy tarjota sitä pussia ties mille (onneksi ei enää pakasteille kuitenkaan…).

Noh, kassalle tuli selvästi ulkopaikkakuntalainen pariskunta (puhuivat olevansa hotellissa ja en ollut koskaan ennen heitä nähnyt.. Ostivat siinä ruokaa ja mm. shortsit miehelle ja lautasia. Kysyin sitten shortseista että haluaako hän ne pieneen pussiin. Mies sanoi ihan ystävällisesti että voithan sinä ne laittaa, ja hymyili päälle. Noh, pyöräytin ne pieneen pussiin ja laitoin siihen vähän sivuun hihnalta. Siitäkös riemu repesi. Mies katsoi sitä ja kysyi että onko tuo muka joku pussi. Sanoin kysyneeni haluaako hän ne pieneen pussiin ja että ei minulla muunlaisia pieniä pusseja tässä kyllä valitettavasti ole. Alkoi kiukutteli ja mutina.. Ladoin siinä heidän muita ostoksia ja sitten tuli lautasten vuoro. Laitoin ne nätisti siihen sivuun kanssa ettei kilahda yhteen muiden kanssa. Mies sanoi että laitanko minä ne lautasetkin nyt sitten sellaisiin pieniin pusseihin, ja erittäin sarkastisella äänensävyllä. Vastasin etä voin toki laittaa mutta itse käärisin niiden ympärille vähän paperia tuolla paketointipisteellä että eivät hajoa pussissa. Mies pyöritteli silmiään ja huokaili että mitäs hyötyä siitä nyt on ja miksi.. Olin ihan hiljaa ja jatkoin työtäni koska en nähnyt oikein tarpeelliseksi jatkaa hänen kanssaan kun mikään ei kelpaa. Sitten alkoi kuulua nurinaa että pitääkö ne ihan oikeasti ITSE laittaa ne lautaset.. Mihinköhän se ukko oli tottunut oikein.. Varmaan silkkihansikkain kohdellaan hänen tavaroitaan ja pakataan yksitellen suuriin pusseihin.. Loppujen lopuksi miehen vaimo totesi että ole sinä nyt jo hiljaa, sullon joku ongelma, miehelleen.

Ihmiset on hyvällä tuulella kun ollaan lomalla ja aurinko paistaa. Hell yeah! 😀

Jaa tämä tarina:

1 kommentti

  1. Tupuna sanoo:

    Selvästi nimeltä mainitsemattoman keltaisin kummituksin itseäänmainostavan tavaratalon asiakas. Siellä jopa euron hintaiset tuikkukupit on minulle kassahenkilö paketoinut paperin kanssa, kaikki viisi kuppia erikseen ja sitten vielä yksi paperi kaikkien päälle yhteisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *