Pieniä vinkkejä elokuvia vuokraaville…

Olen töissä leffavuokraamossa ja vaikka kuinka rakastan työtäni, niin ai jestas, että osaa ottaa päähän tietyn tyyppiset AASIakkaat…
a) Moi! mä olen ihminen, et ilmeisesti sitä ymmärrä ja voit näin ollen ignorata täysin tervehdykseni.
b) Palauttamasi elokuva, EI ole henkilöllisyystodistus tai asiakaskortti.
c) Ei en todellakaan voi tuntea sinua tai muistaa nimeäsi/henkilötunnustasi kahdensadan muun asiakkaan joukosta.
d) Kun pyydän kauniisti as.korttia tms, ei mielestäni ole kiva saada sitä täysillä pöytään läimästynä ja epämääräisen muminan saattelemana.
e) Kyllä, minä todellakin keskityn yhteen asiakkaaseen kerralla, ole hyvä ja odota vuoroasi, jotta ennen sinua olevat saavat asioida rauhassa.
f) Ei en todellakaan voi muistaa jokaisen elokuvan nimeä ulkoa, saati sitten löytää sitä koneelta, jos vain käsket etsimään sitä elokuvaa jonka traileri oli edellisessä elokuvassa.
g) Kyllä, jopa ne paperiset karkit otetaan kauhalla, ei käsin… Kuvittele, varsinkin jos avaat paperin hampaiden avulla, ja vedät karkin kääreestä hampaillasi, ETTÄ kuinka monet erilaiset kädet kuten: likaiset, tautiset yms ovat voineet koskea niihin ennen sinua… JEP pöpörikasta karkkipäivää vain <3

– Niennah –

Jaa tämä tarina:

11 kommenttia

 1. Jaakku sanoo:

  Olen pahoillani, mutta tänä päivänä jengi joka pyörii vielä leffavuokraamoissa ei ole ihan terävimmästä päästä.

 2. L sanoo:

  ”Palauttamasi elokuva, EI ole henkilöllisyystodistus tai asiakaskortti.”

  En ymmärrä tätä lausetta.

 3. Jii sanoo:

  Nyt oli vaan pakko kommentoida, kun ite oon käyttäny melki samaa nimimerkkiä, siis Niennaa itekki. 😉 Mut ite aiheesta, oon ite huvipuistotyöntekijä, ja tunnistan monta kohtaa, varsinkin tuon karkkien klähmimisen. Meillä on myynnissä semmosia ”kaulapurkkeja”, jotka siis riippuu naruista, ja ne voi laittaa penskan kaulaan turvaan, että tämä voi sitten itsenäisesti ja siististi syödä niistä. Saisinpa sentin joka kerta kun asiakas kaupassa AVAA SEN PURKIN ja kattoo et ”jaahasjaahas, mitäs täällä”. Siinä kyljessä lukee ihan selkeesti että HEDELMÄKARKKIA. Hävikkiinhän se sitten menee, kun asiakasta ei meidän lafkassa saa syyllistää ostamaan tuotteita. Kuka ruokakaupassakaan availee omin luvin suklaaboxeja tai karkkipusseja vain nähdäkseen sisällön?!?

 4. Jepe sanoo:

  En nyt ihan ymmärrä kaikkia kohtia.

  a)
  Missä vuokraamossa muka pitää näyttää kortti tai henkkarit kun palauttaa leffan? Eihän siinä ole mitään järkeä.

  b)
  Kyllä jos karkissa on paperit, sen voi olettaa olevan likainen. Ihan eriasia kuin karkki, jossa ei ole papereita. Kyllä se on syöjän omalla vastuulla jos menee hampaillaan sellaisen karkin avaamaan.

  • badgehunter sanoo:

   jepe kyseinen elokuva voi olla samaan aikaan vuokralla 20-100 muulla ihmisellä samaan aikaan. Mistä ne tietää keneltä ottaa se vuokra sieltä pois ellei näytä korttia tai henkkareita…

   • Lilllu sanoo:

    Ei o kyl ikin pyydetty henkkareit näyttää kun palautan leffan O.o ja oon aktiivinen filmtownin käyttäjä, ollu vuosia.

 5. Liza sanoo:

  Tarkoittaisiko kirjoittaja kohdassa ”Palauttamasi elokuva, EI ole henkilöllisyystodistus tai asiakaskortti.”, kohdassa sitä, että aasiakas haluaa vuokrata heti uuden elokuvan. Aasilla ei ole henkkareita mukana, joten hän luulee, että voi todistaa henkilöllisyytensä elokuvalla, jota on palauttamassa.

 6. Jiusonium sanoo:

  Tykkään kovasti käydä paikallisessa leffaliikkeessä, koska siellä on ehdottomasti paikkakunnan paras palvelu, ja näteimmät tytöt :). Mutta nykyään netflixin tultua tulee siellä käytyä harvemmin.

 7. I sanoo:

  Elokuvavuokraamon työntekijät vaan kun ei saisi kysyä hetua

  • asiakas sanoo:

   Jaa, millä perusteella eivät saisi kysyä? Miten muuten asiakkaat voi tunnistaa luotettavasti?

 8. Nöömi sanoo:

  Itsekin aikoinaan työskentelin videovuokraamossa ja olin yllättynyt, että tuossa listassa ei ollut kovinkaan montaa niistä asioista, jotka silloin itseä eniten otti päähän. Kuten:

  1. On se jännä, että asiakkaalle tulee myöhästymismaksua jos palauttaa elokuvan myöhässä.

  2. Ei, en voi antaa ”alennusta” myöhästymismaksuista. Palauta elokuva ensi kerralla ajoissa.

  3. Älä ohita asiakasjonoa, vaikka olet vain palauttamassa elokuvia. Todella inhottavaa se, että tullaan kassalle jo asioivan asiakkaan viereen heiluttamaan niitä palautettavia elokuvia.

  4. Olen todella pahoillani siitä, etten tiedä mikä se elokuva on, jossa ”on se vaaleahiuksinen nainen ja pitkä mies ja ne ajelee autolla”.

  5. Ei, et voi valitettavasti vuokrata elokuvaa kaverin kortilla, ellei kaverin asiakastiedoissa ole siitä mainintaa.

  Tässä jotakin.., Varmasti on jo unohtunut moni asia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *