uskomaton logiikka

Meillä on pieni majatalo, missä pitkälti itsepalvelu -avaimet ja matkustajakortti jätetään respan luo, missä asiakkaat omatoimisesti kirjautuvat sisään ja ottavat heille merkityn huoneen avaimen. Meillä on muutama 3hh ilman vessaa, jääkaappia, mikroa ja ne ovat halvempia kuin em laitteilla varustetut 3hh. Yhdessä näistä vaatimattomammista huoneista on ihan sattumoisin jääkaappi -olkoon vaikka H11.
Aasille laitettu lappu ja avain H10. No, porukka tulee ja käy kaikki vastaavat huoneet läpi (avainten ollessa hyllyllä) ja valitsevat H11 jääkaapin takia. Palauttavat kuitenkin sen huoneen avaimen hyllyyn ja ottavat itselleen merkityn H10 avaimen..
Ei oikein tienny, itkeäkö vai nauraa.

On muitakin: varattu 2hh (ei mikroa eikä jääkaappia), ->”haluamme sellaisen 2hh, missä nämä on” ->”kun ei meillä ole sellaisia” -> kai me sitten saadaan samaan hintaan sellainen 3hh -> joo, tottakai..

Varattu/ myyty 1hh kuvauksella “jaettu suihku käytävällä” -aasi laittaa “erikoispyynnön” saada kuitenkin 1hh suihkulla.. ja vielä tulee paikalle siinä uskossa, että se on tietenkin hänelle järjestetty.
Hoh-hoijaa.

– Majoittaja –

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *