Pikkutyttö ja pehmiskone

Paikallisessa kebabravintolassa on pehmiskone, josta asiakkaat voivat jälkkäriksi tehdä itselleen pehmisannoksen.

Vanhempi nainen meni pikkutytön (ilmeisesti lapsenlapsensa) kanssa kassalle valittamaan: ”Tytön mekolle meni pehmistä koneesta ja mekko on ihan sotkussa. Voitteko hyvittää pizzalla tämän?” Kassalla oleva työntekijä kieltäytyy, mutta tarjoaa toki paperia sotkun siivoamiseksi. Hetken vänkättyään nainen menee paikalleen jatkamaan syömistä, mutta ennen lähtöä palaa vielä kassalle jatkamaan hyvityksen vaatimista: ”Minä nyt vielä kerran pyydän: pieni lapsi on ihan yltä päältä pehmiksessä, joten jos voitte hyvittää pizzalla tai kahdella?”. Edelleen kassalla kieltäytyvät. Lopuksi nainen vaatii: ”Pehmiskoneella pitää olla lappu, että pienet lapset eivät saa käyttää pehmiskonetta”.

Tuntuu olevan aika yleistä tämmöinen Amerikan meininki, jossa omista mokistaan ja järjenkäytön puuttumisesta syytellään liikkeenpitäjiä sillä perusteella, että kun ei ole mitään lappua, joka ohjeistaa tai kieltää. Toivottavasti tämä aasiakas ymmärtää jatkossa vähän miettiä mitä pikkulapsien antaa tehdä ja mitkä asiat on parempi tehdä itse.

Seurasin sivusta tämän aasiakkaan hyvityksenvaatimista pienessä darrassa ja oli kyllä rasittavaa kuunneltavaa. Nainen ei mitenkään menettänyt malttiaa, mutta puhui sen verran kovalla ja parkuvalla äänellä, että varmasti kaikki ravintolassa kuulivat. Teki mieli käydä sanomassa naiselle, että on hiljaa, jotta muut asiakkaat voivat syödä rauhassa, ja ei ole millään tavalla ravintoloitsijoiden vika, että hän on antanut pikkulapsen sotkea itsensä pehmiskoneella.

Jaa tämä tarina:

2 kommenttia

  1. Queef sanoo:

    Pizzalla tai kahdella? 😀 Aika vaatimattomat korvausvaateet. Muutaman vuoden päästä nää aasit vaatii rahaa.

  2. Asiakkaat on mulkkuja sanoo:

    Olisit vaan sanonut. Tuskin kukaan muu olisi pahoittanut mieltään kun se tantta, jonka kuuluisikin vähän pahoittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *