Pysäköinnin vaikeus

Työskentelen aulassa. Alueella on kaksi pysäköintihallia sekä kadunvarsilla paikkoja. Kaikki pysäköintipaikat ovat maksullisia. Tiskilleni tulee mies joka kertoo pysäköineensä vieraspaikalle ja onko p-paikat vieraille ilmaisia. Kerron että kaikki paikat ovat maksullisia ja kerron automaattien sijainnit alueella, jossa hän voisi pysäköintinsä maksaa. Salaman nopeasti hän kaivaa autonavaimensa taskusta ja sanoo: Tässä avain voitko mennä hoitamaan sen autoni on paikalla XXX. Yritin peitellä pöyristynyttä reaktiotani hänen vaateelleen ja vastasin, “Valitettavasti en voi jättää työpistettäni tyhjilleen ja mennä maksamaan teidän pysäköintiänne” Varsinainen AASIAKAS kerrassaan. Autonavaimesta päätellen kyseinen henkilö ei ole kumminkaan mikään persaukinen, ettei ainakaan kysymyksessä voinut olla maksukyvyttömyys. Huh heijaa mitä vielä!

Kirjoita kommentti

7 Kommenttia artikkelissa "Pysäköinnin vaikeus"

avatar
Järjestä:   uusin | vanhin | eniten ääniä
Miksu
Vieras

Rikkaat ovat pahimpia mulkkuja. Heitä eivät muka säännöt koske eivätkä heidän täydy ottaa muita huomioon. Syöpään verrattava (ali)ihmisryhmä.

Jampe
Vieras

Jotain maalaisia, varmaan isoja isäntiä jotka luulee että Helsingissä madellaan heidän maataloustukiaisilla ostettujen mersujen edessä.

Hotdog
Vieras

Jännää sinänsä että tätä ylimielisyyttä näkee lähinnä kaupunkien herrojen puolelta, kun taas maalla ymmärretään sellaiset asiat kuten käyttäytyminen, oma vastuu sekä se paljon puhuttu maalaisjärki.

Hotdog
Vieras

Kyllä ne on useammin ne hesalaiset jotka kuvittelevat olevansa suurtakin herraa.

Hotdog
Vieras

Vissiin just niitä helsingin herroja jotka kuvittelevat olevansa “maalaisjunttien” yläpuolella…

Alte Gubbe
Vieras

Onko maalla maksullisia parkkipaikkoja?

Niinpä
Vieras

Niinpä niin, miesautoilija vaihteeksi. Ei osata edes parkkeerata. Eikä myöskään ajatella.

wpDiscuz