Raivopää jonossa

Olin töissä lentokentällä eräässä kaupassa ja meillä kävi monen monta hiihtäjää mutta tämä tapaus on ehdottomasti yksi niistä joka on jäänyt mieleen aasin törkeän käytöksen vuoksi.

Oli todella kiireinen päivä, kaupassamme kävi melkoinen vilske ja hulina ja minulle sattui kassavuoro kassaan jossa kassapöytä on todella pieni ja jono tulee sivusta josta on vaikea huomata mitä jonossa tapahtuu. Keskityin tapani mukaan aina asiakkaaseen kerralla. Enkä työssäni voinut muutenkaan vilkuilla mitä ympärillä tapahtuu koska tuotteet ovat pääosin kalliita ja maksutapahtumaan pitää keskittyä kunnolla.

Saan edellisen asiakkaan pois alta kun venäläisnainen laittaa ostoksensa kassalleni ja venäläisnaisen pään yli tunkee käsillään keski-ikäinen suomalainen mies tavaroitaan mitään sanomatta. Kysyn herralta että oletteko samaa seuruetta ja maksatteko samasta. Mies tokaisee minulle vain vihaisesti ”ei” eikä mitään muuta mistä voisin päätellä seuraavan raivokohtauksen syytä. Jatkan siis venäläisnaisen tuotteiden piippaamista kassaan kun yhtäkkiä tämä mies alkaa huutamaan:

A: Sä otit tän tästä ennen mua!!
M: Anteeksi?
A: Siis tää nainen etuili mut jonossa!!! (tässä vaiheessa oli venäläisnainen jo ehtinyt maksaa ostoksensa ja oli lähtemässä ja tämä mies ehti latoa omat ostoksensa tiskiin).
A: Fuck you!! (huutaa tämän sille naiselle perään ja minua katsoo vihaisesti)
M: …anteeksi mutten todellakaan tiennyt. En nähnyt tilannetta.
A: Älä viitti!! On sullakin silmät päässä!!
M: Minulla on ikävä kyllä vain kaksi silmää ja joudun keskittymään yhteen asiakkaaseen kerralla, en näe mitä jonossa tapahtuu. Jos olisitte sanoneet minulle ohittamisesta, olisin tietenkin ottanut teidät ensin ja käskenyt naista menemään jonon perälle.
A: Just joo!! Selitä vaan!! Kyllä siitä näkee ihan hyvin että toi nainen ohitti! Sä oot p*ska myyjä, kannattaisko vaihtaa alaa!!
M: Vielä kerran; en nähnyt tilannetta ollenkaan. Seuraavan kerran herra voisi avata suunsa ajoissa niin pystyn tekemään asialle jotain.
A: Joo haista v*ttu!!

Ja tämän jälkeen aasiakas lähti puhisten liikkeestä pois. Vilkuttelin vaan että adios samalla kun seuraava jonossa katsoi tämän miehen perään pöyristyneenä ja sanoi minulle vielä että älä välitä, tollasia tulee välillä ja oli minulle sitten ekstraystävällinen. Onneksi näitä raivopäitä tuli harvakseltaan ja nuo ystävälliset asiakkaat pelasti aina päivän.

Jaa tämä tarina:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *