Saisiko tämän rahana?

Tämä tapaus sattui miehelleni, joka työskenteli aikoinaan pienellä paikkakunnalla kännykkäliikkeessä. Satuin itse olemaan liikkeessä takahuoneessa, jossa pitelin nauruani kuunnellessani keskustelun edistymistä.

A: ”Minulle tuli tämmöinen elokuvalippu.”

M: ”Aivan, tällainen lähti kaikille nykyisille edustamamme teleoperaattorin asiakkaille.”

A: ”Olisiko tätä mahdollisuus vaihtaa rahaksi?”

M: ..?

A: ”Kun täällä ei ole tuota elokuvateatteria, enkä minä halua maksaa bussilippua naapurikaupunkiin. Pyörälläkin on melko pitkä matka ajaa.”

M (hieman vaivautuneena ja huvittuneena): ”No kun tämähän on täysin tämmöinen ylimääräinen lahja asiakkaille, eikä yksittäisellä liikkeellä ole mahdollisuutta lunastaa näitä rahalla takaisin.”

A: ”No mutta kyllä minulla tulee ylimääräistä kulua jos minä lähden tästä elokuviin naapurikaupunkiin, että jos kuitenkin saisi niin kuin korvauksena.”

M: ”Valitettavasti tätä ei tosiaan ole mahdollista saada rahana, tämä kun on tämmöin LAHJA operaattorilta. Kulujahan ei tule, jos ette lainkaan käytä lippua vaan annatte sen lahjaksi vaikka jollekin toiselle.”

Asiakas jupisee ja mutisee itsensä liikkeestä pihalle ja minä liikkeen takahuoneessa repeän täysin nauramaan. Mies ei puolestaan vaikuta yhtään yllättyneeltä, taitaa olla tottunut näihin aasiakkaisiin…

Takahuoneen takapiru –

Jaa tämä tarina:

1 kommentti

  1. aspa sanoo:

    Muistan itsekin tämän kampanjan puhelinaspan puolelta. On se kumma kun ilmaisista lahjoista niin suututaan. ”No mitä **¤%&# mä tällä teen kun ei täällä paikkakunnalla edes ole XY teatteria!? Pitääkö mun nyt itse maksaa matkat kaupunkiin X??!” No ei tietenkään, jätä sitten menemättä jos ilmainen leffalippu noin korpeaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *