Tarjousten piilottelija

Olen töissä eräässä isossa halpakauppaketjussa jossa on viikoittain vaihtuvat tarjoukset. Kaikenlaisia aasiakkaita tulla tupsahtaa myymälään ja erityisesti kassalle missä suurimman osan työajastani vietän.

Seuraava tapahtui saavuttuani iltavuoroon maanantaina iltapäivällä, kassallani on muutamia asiakkaita ja seuraavana vuorossa on keski-ikäinen nainen ja tämän mies.

Minä: Hei
Aasiakas: Hei, en löytänyt niitä miesten tarjouskalsareita!!

M: Okei, katsoitteko sieltä miesten osastolta massapöydistä?

A: Joo katottii katottiin eikä siellä ollu kuin 2 L-kokoista pakettia! Te kiusaatte meitä ihan tahallaan! Jemmaatte niitä tarjous tuotteita ja sitten me asiakkaat vielä uskotaan niitä mainoksia! …*lisää jäkätystä*

M: Olen pahoillani mutta saavuin vasta töihin enkä ole käynyt vielä miesten osastolla tänään mutta voin soittaa jollekkin joka voisi tarkistaa onko niitä kalsareita (osa puheestani jää asiakkaan puheen alle kun asiakas valittaa miehelleen joka on aivan hiljaa ja keskittyy pakkaamaan paria pientä ostosta muovikassiin)

A: Kehtaatkin vielä hymyillä siinä asikkaille! Hävetä sinun pitäisi! Ihan tahallaan kiusaatte meitä!….

Annan kuitin ja kiitän asiakasta pikaisesti niinkuin minun kassalla kuuluu tehdä ja vielä asiakkaan raivotessa ja tehdessään lähtöä siirryn seuraavaan asiakkaaseen joka myötätuntoisesti tervehtii ja toteaa ettei se meidän myyjien vika ole ja että ottaisi yhteyttä johtoportaaseen jos haluaa valittaa.

Kysyin sitten kollegaltani kun kassalla ei ollut asiakkaita että tietääkö hän missä ne tarjouskalsarit ovat niin selvisi että ne on tuotu esille sisääntuloon massapöytään jotta asiakkaat löytäisivät ne helpommin tullessaan sisälle myymälää! Tämä pariskunta oli tullut kassojen ohitse myymälään tai sitten olivat kulkeneet laput silmillä myymälän lävitse ja siksi eivät löytäneet tuotteita.

Teemme parhaamme jotta onnistuisimme piilottamaan tuotteet teiltä asiakkailta! Tervettuloa ostoksille! 🙂

Jaa tämä tarina:

11 kommenttia

 1. Lappisilmä sanoo:

  Haha, tein tuota ihan samaa pari päivää sitten. Tuttu vakikauppa, kävelen sisään ja lähden etsimään tarjoustuotetta, jonka pitäisi olla ehkä välikössä X. Pyörin ja pyörin, en löydä.
  Menen nykäisemään hihasta tuttua työntekijää, joka opastaa minut tarjoustuotteiden luokse – siihen samperin sisäänkäynnille, josta olin tullut sisälle. Olin vaan niin tottunut siihen, että siinä oli pönöttänyt ne juomalasit nyt kuukauden päivät, etten tajunnut edes katsoa, että on muuttuneet.
  Olisi tosin pitänyt muistaa marmattaa, että törkeästi on piilotettu tarjoustuotteet!

 2. Pera sanoo:

  ”Ai asiakkaan vika kun ei ole opasteita?”
  ”Mikset hakenut niitä asiakkaalle, paska palvelu?!?!?!”
  ”Ai asiakkaan vika kun olettaa että työntekijät tietävät kaupan asioista?”
  ”Kantsisko harkita alan vaihtoa? Hankalat asiakkaat kasvattavat ammattitaitoa meillä on oikeus valittaa!!!”
  – Epsome

  • Sok sanoo:

   Trolli ja vielä huono sellainen

  • Jeba sanoo:

   Voi raukkaa 🙂 Ehkä tämänkin kaverin päivä on pelastettu jos edes joku saataisiin provosoitua. Toivottavasti sitten tulee edes vähän parempi mieli ja näin ollen vähän sisältöä muuten niin mitättömään elämääsi!

  • LUNAATTI sanoo:

   Jos asiakas olisi ihan nätisti pyytänyt olisi myyjä varmasti soittanut osastolle/kysynyt joltain toiselta. Sen sijaan rupesi ensimmäisenä syyttämään piilottelusta asiat sujuisi niin paljon mukavammin kuin vain osattaisiin kysyä asiallisesti. Haloo. Kaupassa työskentely osaa olla hermoja raastavaa (olen ollut siellä itsekin), ja ymmärrän kyllä myyjän turhautumisen kyseisessä tilanteessa. ihmisiä sielläkin ollaan eikä tarvitse sietää sitä että kohdellaan kuin alempiarvoista. Kyseinen myyjä kuitenkin palveli asukasta hyvin ja selvisi tarjoustuotteen sijaintikin. Kassalta myyjä ei saa ihan tuosta vaan poistua kun jonot kasvaa. Meillä ainakin oli käytäntönä että kassa ei poistu siitä kassalta.

  • Jukka sanoo:

   Pera. 1. Liikennemerkitkö pitäisi olla jokaiselle tuotteelle erikseen?
   2. Ei hakenut tuotteita, koska ei tiennyt minne ne oli sijoitettu ja tarjoutui soittamaan ja kysymään. ( Ei kelvannut asiakkaalle)
   3. Tätä kohtaa en löytänyt koko tekstistä, missä olisi vihjattukkaan, että asiakasta mollataan siitä, että olettaa kassan tietävän tuotteen sijaintia. Ja viimeiseksi 4. Kokeile joskus lukea teksti ja yritä ymmärtää jutun pointti sen yhden lauseen sijasta ja hakkaa päähäs esimerkiksi seinän avulla, että kysyminen ja asiallinen käytös on suotavaa ja auttaa elämässä paljon pidemmälle, kuin tyhjänpäiväinen valitus ja kitinä.

   • Pera sanoo:

    Arvon Jukka.
    Kirjoitin kommenttini vakioruikuttaja Epsomen puolesta jotta hänen ei tarvitsisi vaivautua.
    Kyseessä oli siis eräänlainen sarkastinen kommentti. Pahoittelen jos pointti meni sinulta ja yhdeksältä muulta ohi.

    • Jukka sanoo:

     Pakko sanoa, että kyllä meni täysin ohi ei ole ennestään tuttu tämä epsome

     • Jukka sanoo:

      Ja huomasin juuri, että hymiökään ei tullut kommenttiini, jota yritin nokkelana käyttää pisteen sijasta.

 3. Anomuumi sanoo:

  Joissakin kaupoissa tarjoustuotteita on sekä sisääntulossa että asiaankuuluvalla osastolla, esimerkiksi kalsariosastolla.

 4. Nakke3 sanoo:

  Ovatko ”massapöydät” ne laarit, jonka ohi normaali asiakas kävelee etsiäkseen jotain tiettyä tavaraa, koska oletuksena siihen on nostettu aina ne halvimmat ja turhimmat kamat mistä pitää päästä eroon hinnalla millä hyvänsä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *