Tarjousten piilottelija

Olen töissä eräässä isossa halpakauppaketjussa jossa on viikoittain vaihtuvat tarjoukset. Kaikenlaisia aasiakkaita tulla tupsahtaa myymälään ja erityisesti kassalle missä suurimman osan työajastani vietän.

Seuraava tapahtui saavuttuani iltavuoroon maanantaina iltapäivällä, kassallani on muutamia asiakkaita ja seuraavana vuorossa on keski-ikäinen nainen ja tämän mies.

Minä: Hei
Aasiakas: Hei, en löytänyt niitä miesten tarjouskalsareita!!

M: Okei, katsoitteko sieltä miesten osastolta massapöydistä?

A: Joo katottii katottiin eikä siellä ollu kuin 2 L-kokoista pakettia! Te kiusaatte meitä ihan tahallaan! Jemmaatte niitä tarjous tuotteita ja sitten me asiakkaat vielä uskotaan niitä mainoksia! …*lisää jäkätystä*

M: Olen pahoillani mutta saavuin vasta töihin enkä ole käynyt vielä miesten osastolla tänään mutta voin soittaa jollekkin joka voisi tarkistaa onko niitä kalsareita (osa puheestani jää asiakkaan puheen alle kun asiakas valittaa miehelleen joka on aivan hiljaa ja keskittyy pakkaamaan paria pientä ostosta muovikassiin)

A: Kehtaatkin vielä hymyillä siinä asikkaille! Hävetä sinun pitäisi! Ihan tahallaan kiusaatte meitä!….

Annan kuitin ja kiitän asiakasta pikaisesti niinkuin minun kassalla kuuluu tehdä ja vielä asiakkaan raivotessa ja tehdessään lähtöä siirryn seuraavaan asiakkaaseen joka myötätuntoisesti tervehtii ja toteaa ettei se meidän myyjien vika ole ja että ottaisi yhteyttä johtoportaaseen jos haluaa valittaa.

Kysyin sitten kollegaltani kun kassalla ei ollut asiakkaita että tietääkö hän missä ne tarjouskalsarit ovat niin selvisi että ne on tuotu esille sisääntuloon massapöytään jotta asiakkaat löytäisivät ne helpommin tullessaan sisälle myymälää! Tämä pariskunta oli tullut kassojen ohitse myymälään tai sitten olivat kulkeneet laput silmillä myymälän lävitse ja siksi eivät löytäneet tuotteita.

Teemme parhaamme jotta onnistuisimme piilottamaan tuotteet teiltä asiakkailta! Tervettuloa ostoksille! 🙂

11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *