Tarjoustuotteiden kanssa sekoilu

”Normi” päivä kassalla. Kassalleni tuli täti joka rupesi sitten puhelimesta näyttämään tarjous viestiä:

A: ”minulla on viesti tähän kana pakettiin”

Totesin siihen, että tämä ei ole se tarjouksessa oleva paketti. Johon tyly tokaisu takaisin…

A: ”Mistä sen voi muka tietää”.

Totesin rauhalliseen ääneen, että viestissä lukee Paistisuikale ja paketti joka hänellä oli on Fileesuikale. Täti lähti tuimana hakemaan oikeaa pakettia ja löysikin sen vielä. Takaisin tullessaan heitti paketin hihnalle…

A: ”Onko TÄMÄ nyt se oikea”

M: ”Kyllä”

Seuraavaksi tiuskaisi kermoista…

A: ”ovatko nuo nyt sitten oikeita”

Vastasin myöntävästi. Maksuhetken lähestyessä kysyin että onko etukorttia. Hän sanoi sen jo laittaneensa, totesin vain että ei ole kumminkaan rekisteröitynyt. Sitten rupesi sitä etsimään lompakosta, laukusta, takin taskusta…ei löytynyt ja uudestaan sama ”etsintäretki”. Sitten jo huusi minulle että ”missä minun korttini on, minä sen tästä vedin”(näytti kädellä kuinka oli aiemmin vetänyt kortin magneetti juovan koneesta). Totesin taas rauhalliseen sävyyn että en tiedä missä korttinne on kun se ei enää kulje meidän käden kautta. Etsintä jatkui ja kas kummaa siellä se kortti oli lompakossa missä pitikin.

Anteeksi ei missään vaiheessa pyydellyt käytöstään….Nämä on näitä iihania AAASIAKKAITA

Jaa tämä tarina:

1 kommentti

  1. Ems sanoo:

    Putkimiehen kommentti tätä uudemmassa postauksessa oli hyvä ja sopii mielestäni tähänkin:

    ”Ongelmahan ei niinkään ole ihmisten tyhmyys sinänsä, vaan uskomaton kyky huijata itseään uskomaan olevansa paljon paljon fiksumpi kuin mitä oikeasti onkaan, yhdistettynä loppumattomaan denialismiin oman tyhmyyden suhteen.

    Tyhmä ihminen, joka tiedostaa olevansa vähän tyhmä ja osaa elää sen mukaisesti, on huomattavasti helpompi tapaus kuin sellainen joka on umpityhmä ja samalla vakuuttunut olevansa keskivertoväestöä ja ainakin ihan varmasti jokaista asiakaspalvelutehtävässä olevaa huomattavasti fiksumpi.”

    Summaa todella hyvin nykyajan aasiakkaat ja jotkin ihmiset ylipäätään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *