Tavaraa velaksi

Olen töissä pienessä siwassa jossa työskennellään yksin. Eräänä iltana kaupan puhelin soi. Puhelimessa oli mies joka vaikutti aluksi todella kohteliaalta mutta oli selvästi päihtynyt. Hän kertoi että asui muualla mutta oli ystävällään kylässä eikä hänellä ollut tällä hetkellä rahaa, joten mies kysyi saisiko hakea kaupasta tavaraa ja tulisi seuraavana päivänä maksamaan. Vastasin että en valitettavasti voi suostua tälläiseen. Hetken asiakas yritti vielä vakuuttaa että tulee maksamaan huomenna ja alkoi olla jo aika ärtynyt :D. Selitin että minulla ei todellakaan ole valtuuksia antaa ilmaiseksi tavaraa kenellekkään. Sitten alkoi ”Jaahas no mä en sitten v###u todellakaan koskaan tule sinne teidän pa##a kauppaan. Mä olen laivalla töissä ja tienaan 75000 vuodessa. Älä sinä ala mulle” Varmaan 10 min jatkui tätä samaa 😀 Sanoi vielä että tuntee Tradekan johtoa ja hoitaa niin että tämä meidän kauppa lopetetaan 😀 Kaikenlaisia juntteja sitä tässä työssä kohtaa 🙂 Jos tienaa 75000 vuodessa luulisi olevan varaa käydä kaupassa.

– KOOP –

Jaa tämä tarina:

6 kommenttia

 1. mannervi sanoo:

  Todellakin ihmetyttää nämä ”kaupan omistajan kaverit”, ”miljonäärit” ym, joilla kuitenkaan ei ole hirveästi rahaa ja koitetaan huijata joka välissä vähäisetkin sentit jos mahdollista. Keksisivät edes vähän parempia sepustuksia.

 2. Putkimies sanoo:

  Juu tottakai, on ihan yleistä että 75000 vuodessa tienaavilla ei ole käteistä, luotto-, pankki-, eikä debitkorttia eikä edes sen verran luottoa samoin persaukisilta kavereiltaan joilla on kyläiilemässä, että pystyisivät käymään Siwassa ostoksilla 😀

 3. Putkimies sanoo:

  …Ja Tradekan johtohan ei toki tee päätöksiä kauppojen perustamisesta ja lopettamisesta taloudellisin perustein, ehei. Ne tehdään johdon tuttavien yöllisten kännipuheluiden perusteella.

  Voi, te rakkaat aasit. Kyllä te olette suorastaan surrealistisessa idioottimaisuudessanne jotenkin hellyttäviä. Onneksi tosin ei ole tarvinnut yli 20 vuoteen muuta kuin äimistellä sivusta teidän edesottamuksianne – eikä siinä ”Kyllä herra, kyllä rouva, voisinko rasvata perseeni ensin”-sätkynuken asemassa.

 4. antti sanoo:

  Hauskinta näissä on aina se, että kun asiakkaalta kohteliaasti kyselee minkä nimisen henkilön hän yrityksen johdosta tuntee, niin saa aina vastaukseksi että ”no se on töissä siellä teidän pääkonttorilla”. Juu-u, sieltähän se yrityksen johto yleensä löytyy, mutta minkä niminen johtaja? Tämä jää sitten aina selvittämättä 🙂 Kohtasin taas yhden tällaisen kaverin muutama viikko sitten operaattorin myymälämyyjän työssäni… lähinnä huvittaa nämä tapaukset.

 5. Jaakku sanoo:

  Itse olen miettinyt, että olisiko kohteliasta revetä oikein kunnolla puhelimeen, tai sitten ihan kasvoja vasten jos tälläinen pelle tulis vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *