Tervetuloa ostoksille!

Työskentelen eräässä kansainvälisessä huonekaluketjussa ja ai että kun joka päivä sattuu tulemaan näitä elämäntapavalittajia, näsäviisastelijoita jne.

“Mikä tämän hinta on?” -Sen hinta on siinä hyllyn etureunassa.

“Mä otan tämän!” -Anteeksi, mutta se on meidän mallikappale, haen myyntikappaleen varastosta. “Jaa, no emmä sit tätä ota..” ja jätetään se tuote siihen kassalle. Pahimmassa tapauksessa kyseessä on painava lipasto tms. Niitä on tosi mukava kiikutella sitten takaisin.

“Tässä lukee 1kpl” -Niin, se on yhden kappaleen hinta. Se ei tarkoita kyseistä kappaletta.

“Tuolla hyllyssä lukee xx,xx€!” -Niin, tuotteesta on saatavilla erikokoja ja olette varmaankin katsoneet erehdyksissä toisen koon hintaa.

“Teillä oli lehdessä vitosella tyyny!” -Juu, onhan meillä. Olikohan kyseessä puutarha-, istuma-, koriste-, vai nukkumatyyny? “No se on sellainen vaalea..”.

“Mä kävin viime viikolla kattomassa tätä tuotetta ja nyt se on normaalihintainen(ko?)” -Juu,uh, meillä päättyy kampanja sunnuntaisin ja uusi alkaa maanantaisin.

“Te mainostatte lehdessä sitä ja tätä ja sit myytte eioota! Otan yhteyttä kuluttaja-asiamieheen!!!” -Jotkut tuotteistamme ovat toimitusmyyntinä ja myymme joka päivä suoraan varastosta tavaraa. Se ei tarkoita sitä, että kun lehti ilmestyy niin meillä on varastossa monia satoja kappaleita kyseistä tuotetta.

Yleisesti myös se on mukavaa liikutella hintakylttejä pois tuotteiden edestä ja piilotella niitä. Tuotteiden nostaminen alas hyllyltä on kanssa asiakkaista kivaa, mutta takaisin laittaminen on sitten ihan ylitsepääsemätöntä. Myöskin katumapäälle tuleminen on ihan normaalia ja se on niin kiva sitten jemmata pussilakanasettejä ja pyyhkeitä tyynyjen väliin.

Roskaaminen on kanssa sallittua, syödään posket lommolla hillomunkkia ja pyyhitään paperiin ylimääräiset sokerit suupieliltä ja dropataan se sinne lattialle kenenkään huomaamatta.

Kaikki matot, pyyhkeet ja verhot on NÄHTÄVÄ koko pituudessaan. Ja kun ne revitään auki niin eihän ne ole enään niin kauniita ja sitten ängetään ne takaisin muoveihin ja jemmataan todella hyvään paikkaan.

Koiran kanssa EI SAA TULLA. Vaikka kuinka pääset sen saatanan piskisi kanssa Citymarkettiin ym niin meille et tule! Se on meille ihan sama, jos olet tunnin tapittanut liikkeen ulkopuolella odottamassa avaamista, etkä viitsi kääntää päätäsi oman navan tuijottamisesta hieman vasemmalle nähdäksesi liikkeen aukioloajat ja kieltomerkit.

Yksinkertaisuudessaan, kun seuraavan kerran arvon aasiakkaat tulette sisustamaan;

1) Maalaisjärki sallittua, paskannatteko kotonannekin ja työpaikalla lattialle? Ette niin miksi se olisi sallittua meillä?

2) Tuotteen hinta on ilmoitettu joko ständissä tai hyllyreunassa. (Toki virheitäkin sattuu meille, että hinta on unohtunut laittaa)

3) Jos päätät, ettet osta niin OLE HYVÄ JA VIE SE TUOTE TAKAISIN SILLE KUULUVALLE PAIKALLE! Se ei ole se lähin kori, pöytä, tyynyväli VAAN SINNE IHAN PERÄLLE MYYNTIPAIKALLE, kiitos.

4) Me emme myöskään ole säästöpossu. Kolikoilla juu voi maksaa, mutta rajansa kaikella. Yli 100€:n ostoksia 20snt maksettaessa olisi ihan hyvä käyttää sitä kuuluisaa järkeä.

5) Kaikki ei voi aina olla esillä. Valikoimassamme on yli 2000 tuotetta, joten se on fyysinen mahdottomuus saada ihan kaikki esille.

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *