Tervetuloa uudelleen!

Olin töissä eräässä kahvilassa/ruokapaikassa. Meillä kävi monenlaisia asiakkaita mutta yksi oli ehdottomasti ylitse muiden.

Nainen tuli joka aamu meille syömään saman annoksen. Joka päivä hän myös valitti kuinka suuri annos oli, kuinka paljon siinä oli kastiketta, kuinka kallis se oli, kuinka nyrpeitä olimme jne. Ja aina seuraavana päivänä tuli uudelleen. Lisäksi usein hänellä oli aikuinen tyttärensä mukanaan ja he siirtyivät myös viereiseen kahvilaan aina syömään kakkua tämän jälkeen (ja sama valitus sielläkin)

Jonkun ajan päästä sitä vaan alkaa nauraa ja hymyillen palvella tällaistakin asiakasta ja aina huikkaa perään vaan ”tervetuloa uudelleen!”

Jaa tämä tarina:

3 kommenttia

  1. Aasiakaspalvelija sanoo:

    Nää on näitä tapavalittajia. Sama kun käyvät aina samassa kaupassa yhä uudestaan vaikka kaikki on aina pielessä…

  2. Hästägaasi sanoo:

    Tällaisia tyyppejä näkee tai kuulee ainakin kerran/päivä. Aina löytyy joku jolla on valtava meisseli päässä eikä saa tyytyväiseksi ei sitten millään. Niitä ei voi vain pyyhkiä maan päältä, mutta usein jälkeenpäin parasta viihdettä on sen aasin typeryys ja se, että hän itse asettaa itsensä naurunalaiseksi. 😉

  3. Taiska sanoo:

    missä päin tämä tapahtunut… saatan tietää jos ovat toijalasta päin nämä kaksi… niillä on jo oma lempinimityskin kaksikolla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *