Toimistoon ostoksille?

Näitä on ollut täällä jo muutamankin kerran, mutta aina vain uudet aasit uusissa paikoissa sortuvat samaan… suljetuille alueille haahuilemiseen.
Työpaikkani on erään pienen myymälän yläkerrassa. Rakennusta ei ole erityisesti remontoitu kahden eri lafkan tiloiksi, niinpä portaissa ala- ja yläkerran välillä on ”vain” useampi asiakkaiden läpikulun kieltävä kyltti, matala lasinen liukuovi sekä vip-köysi. Ei auta. Tänään kuulin työpisteelleni seuraavan keskustelun alakerran asiakkaan ja yläkerran harjoittelijan kanssa:

A: Niin minä tulin nyt tänne katsomaan, kun en ole ennen käynyt, että mitäs täällä on?
H: Tuolta alakerrastako tulitte? Tämä ei ole myymälää enää, täällä on meidän toimistot eikä tänne saisi tulla…
A: Ai jaa. Ketäs täällä on töissä?
H: No… ihan meidän henkilökuntaa, tämä ei ole samaa firmaa tuon myymälän kanssa…
A: Mitäs te sitten teette täällä?
H: *selostaa jotain ympäripyöreää samalla kun lähtee ohjaamaan aasia takaisin alakertaan*

Eikä tosiaan ole ensimmäinen kerta. Pahinta on, että tiloissamme pyörii muutenkin melko paljon ”ulkopuolista” porukkaa, ihan oikeilla asioilla kuitenkin, joten pahimmillaan nämä alakerran aasit ehtivät tehdä huolellisen tupatarkastuksen ennenkuin joku havahtuu kysymään, että kenenkäs kanssa on sovittu tapaaminen vai onko kenenkään?

Jaa tämä tarina:

4 kommenttia

  1. jepjou sanoo:

    Eikö siihen sais lukollista ovea?

    • Pan sanoo:

      Ei, portaat ovat sen verran hankalassa paikassa että siihen pitäisi rakentaa kokonainen seinä ovea varten. Lasisen liukuoven saa kyllä lukkoon, mutta sekin on hankala ratkaisu, kun toimistolla ei ole omaa pääsisäänkäyntiä. Useimmat oikeilla asioilla liikkuvat henkilöt käyttävät tätä reittiä, koska toimiston takaovi on sen verran syrjässä, että on helpointa neuvoa tulijat sisään alakerran pääovista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *