Tunnepurkaus

Ruokakaupassa työskennellesäni vastuulleeni kuului pullokoneen hoitaminen (säiliöiden tyhjennys ym.) Toisinaan kun olen mennyt täyttämään velvollisuuteni ja pelastamaan maksavan asiakkaan hädästä, vastaani olen saanut pullokoneen hihnan joka on täynnä tyhjiä jogurttitölkkejä. Kerrassaan kumma juttu kun ei kone toiminut.
Kerran eräskin rouva saapui kassalleni tuohtuneena ja tokaisi ettei pullokone antanut kuittia. Hetken haukuttuaan viatonta konettamme päätti rouva kohdistaa purkkamattoman agressionsa minuun ja kysyi miten aion korvata hänelle tapahtuneen vääryyden. Kokeneena asiakaspalvelijana pysyin tyynenä ja pahoittelin tapahtunutta ja tietysti korvasin tämän suuren ansionmenetyksen (0,2e), mutta pisti kyllä ärsyttämään käytöstapojen puute.
Ja kun vauhtiin päästiin niin todettakoon nykynuorison röyhkeys! Monta aamua olen käyttänyt jahdatessa jonne laumaa pelikoneilta. Kun viereen menee käskemään heitä poistumaan, nämä ryökäleet vain painavat uuden pelin käyntiin. Kun heiltä lopulta sulkee pelit, alkaa karsea äidin ulvonta ja vetoaminen heidän oikeuksiinsa, jotka asustavat näiden pikku kullannuppujen päissä, eikä Suomen laissa. <3

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *