Tunnepurkaus

Ruokakaupassa työskennellesäni vastuulleeni kuului pullokoneen hoitaminen (säiliöiden tyhjennys ym.) Toisinaan kun olen mennyt täyttämään velvollisuuteni ja pelastamaan maksavan asiakkaan hädästä, vastaani olen saanut pullokoneen hihnan joka on täynnä tyhjiä jogurttitölkkejä. Kerrassaan kumma juttu kun ei kone toiminut.
Kerran eräskin rouva saapui kassalleni tuohtuneena ja tokaisi ettei pullokone antanut kuittia. Hetken haukuttuaan viatonta konettamme päätti rouva kohdistaa purkkamattoman agressionsa minuun ja kysyi miten aion korvata hänelle tapahtuneen vääryyden. Kokeneena asiakaspalvelijana pysyin tyynenä ja pahoittelin tapahtunutta ja tietysti korvasin tämän suuren ansionmenetyksen (0,2e), mutta pisti kyllä ärsyttämään käytöstapojen puute.
Ja kun vauhtiin päästiin niin todettakoon nykynuorison röyhkeys! Monta aamua olen käyttänyt jahdatessa jonne laumaa pelikoneilta. Kun viereen menee käskemään heitä poistumaan, nämä ryökäleet vain painavat uuden pelin käyntiin. Kun heiltä lopulta sulkee pelit, alkaa karsea äidin ulvonta ja vetoaminen heidän oikeuksiinsa, jotka asustavat näiden pikku kullannuppujen päissä, eikä Suomen laissa. <3

Jaa tämä tarina:

3 kommenttia

  1. myyjätäti sanoo:

    Käytä sitä kaukosäädintä, vaikka jo heti kun penskat sinne tulee, niin eivät pääse pelaamaan. Meillä suljetaan koneet kaukolla usein.

  2. Huoh sanoo:

    Seuraavan kerran, kun joudut tunteenpurkauksen kohteeksi, purkaudu itsekin. Keksi jokin hyvä valittamisen aihe valmiksi ja anna mennä! Hämmennys on taattu ja nolostunut asiakas tajuaa, miten typerää hänen käytöksensä on. Ja nuo nuoret pelaajat: jaa heille seuraavan kerran flyereita peliriippuvudesta ja miten kannattaa hakea apua. Samaan syssyyn voit jaella flyereita myös muista raflaavista aiheista kuten päihderiippuvudesta ja kertoa miten ulosottovirkailijan kanssa toimitaan. Kaikki nuo ongelmat odottavat pieniä kullannuppuja jos elämä menee tuohon suuntaan. Muista vilpitön hymy ja aito huoli pikkugangsterien tulevaisuudesta. Voivat mammat vähän katsella kieroon, mutta sinä ainakin yrität kantaa vastuun yhteisöstä.

  3. Ei oo todellista sanoo:

    Ihmiset työntää pullokoneeseen kyllä kaikennäköstä tavaraa. Mm. öljypullot, mainitsemasi jogurttipullot, pilttipurkit, jopa suolakurkkupurkit! Ihmiset, se pullokone ei ole mikään lasinkeräys!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *