vähä häätyy piristää

olen itsekkin asiakaspalvelija ja aina pyrin palvelemaan asiakasta iloisin mielin ja kohteliaasti vaikka ois kuinka huono päivä. ja vaikkei hymy vain irtoa nii ainakin se kohteliaisuus pitää näkyä ja kunnolla. ja olen siis närkästynyt siitä kun osa myyjistä näyttää liikaakin pahan mielensä. ei hymyä, ei edes ’hei’ kuulu, ei mitään. ennen katsoin vaa nyrpeänä takaisin mut sit päätin eet miehä pistän nää norsunv**tunaamat hymyilee. aina ku näin et kassalla on taas tämä mököttäjä tulin oooikein pirteästi ja leveän hymyn kanssa kassalle. jos ei hymyä vieläkään näkynyt niin aloin kehumaan kaupan tuotevalikoimaa ja kaikkea mitä vain keksin. lopulta se hymy sieltä irtosi ja pääsin tyytyväisenä lähtemään.
suosittelen muillekki (Y)

Jaa tämä tarina:

5 kommenttia

 1. MariTurunen sanoo:

  Voisiko joku suomentaa otsikon? Ja välimerkkien käyttö parantaisi huomattavasti luettavuutta.

 2. myyjävaan sanoo:

  joihinkin ei ikävä kyllä tällaset keinot tepsi. itsekin aspana hymyilen aina asiakkaille töissä, eihän se heidän vikansa ole jos minulla on mennyt joku juttu huonosti. eikä se ole seuraavan asiakkaan vika jos edellinen asiakas on ollut v*ttumainen. sen takia menenkin kaupassa aina kassalle hymyillen, tervehdin jne. siltikin olen kohdannut aspoja jotka näyttävät lopullisesti kyllästyneen elämäänsä kassalla.. kerran sain vastaani aspan joka oli hiljaa koko sen ajan kun olin kassalla ja kerran eräällä r-kioskilla oli juuri vuoronvaihto niin työkaverin kanssa juttelu kiinnosti enemmän kuin minun palveleminen kassalla..

 3. maijja sanoo:

  Hyvä! Jos me kaikki jalsettais toimia näin, maailma olis ihana paikka.

 4. i feel you sanoo:

  😀
  Toisilla tuntuu olevan mielessä se, että pistänpä paskan etteenpäin ja muserran kaikki…
  mut mulla kans sama, että mitä paskempi myyjä, sen iloisempi mieli. Ja joskus se jopa auttaa, eli se alun perin ”aasiakaspalvelija” onkin piristynyt siitä sun iloisuudesta, ja tyyliin iskenyt isot alennukset tai ainakin oikeasti auttanut…

  Mutta mullakin on yksi ’arkkivihollinen’ kaupassa jossa asioin vielä aika usein… ihan sama mitä teen tai mitä sanon… aivan sama, oonko pukeutunut teinisti tai kuin kristillinen kansanedustaja, se on aina yhtä nyrpeä ja veemäinen. mutta vielä joku päivä… vannon sen… vielä joku päivä se hymyilee minulle ja sanoo hyvät päivän jatkot ennen kuin ite ehdin.

 5. Hebe sanoo:

  Hei, minulla on päätyö ravintola-alalla ja kaupantyö on lisätyö. Olen ihmetellyt itsekkin vakio työntekijöitä kaupassa, kun ovat väsyneitä, eikä hymy irtoa millään asiaikkaille. Vaikka olen itse herännyt 04.00 aamuyöstä ja lähtenyt omaan vakiduuniin, niin aina olen jaksanut hymyillä ja jutella vielä kaupassa iltavuorossa. Se hymy ei vaan taida kaikilta tulla luonnostaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *