Vakuutusaspan helmiä

Työskentelen suuressa vakuutusyhtiössä asiakaspalvelijana. Asiakkaita on moneen lähtöön, monet heittävät mukavaa läppää asioinnin ohessa ja pääsääntöisesti tykkään työstäni; ehkä juuri siksi kestän hankalampiakin aaseja 🙂

 

Vanhempi mies soitteli meille ilmoittaakseen, että on siirtänyt moponsa vakuutuksen meiltä pois. (Tämä ilmoitus on toki turha, koska irtisanomiset hoituvat Trafin perusteella, mutta siitä huolimatta monet tykkäävät soittaa ja kertoa asiasta.)

 

M: minä, A: aasi

M: Harmi kuulla! Saanko tiedustella, miksi siirsitte vakuutuksenne pois?

A: Teillä tämä vakuutus on niin TÖRKEÄN kallis! (muutakin mutinaa ja rutinaa että olemme yleisesti paska pulju eikä mikään pelitä)

M: Eli hinnassa emme tällä kertaa pärjänn…

A (keskeyttää): Toisessa yhtiössä jokainen lasku on 30 euroa vähemmän kuin täällä teillä!!

Vilkaisin asiakkaan päättynyttä sopimusta, jolla laskut olivat 6 erässä ja vuosimaksu 180 euroa. Kun tuon 180 euroa jakaa kuuteen laskuun, jokainen erä on suuruudeltaan juurikin 30 euroa…

M: Mielenkiinnosta tiedustelen, mikä yhtiö myöntää ilmaisia liikennevakuutuksia, sikäli kun jokainen erä täällä meillä oli osimoilleen juuri tuon 30 euroa?

Asiakas repesi täysin kaikista liitoksistaan, haukkui minut ja yhtiön täysin pystyyn, julisti minut kusettajaksi ja löi luurin korvaan.

Eipä harmittanut tällaista asiakasta menettää 😀

Jaa tämä tarina:

3 kommenttia

  1. Hämäläinen sanoo:

    Ei ehkä kannata alkaa saivartelemaan turhia. Tuollaiseen puheluun jokainen vähänkin työkokemusta omaava asiakaspalvelija osaa vastata vain ”harmillista kuulla, asia on tällä selvä, kiitos asiakkuudestanne”.

  2. Jukka sanoo:

    Niin…. Olisiko tarkoittanut 30e halvempi vuodessa 😂.

  3. KylläMinäNiinMieleniPahoitin sanoo:

    Petyin, otsikossa monikko mutta itse asiaa vain yksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *