Valomerkki

Valomerkin jälkee asiakkailta kuulee kaiken näköistä valitusta kun he haluisivat vielä sen yhden juoman.

Eräänä iltana kun sen valomerkin olin antanut, tulee mies tiskille tilaamaan 2xrommikolaa. Minä sitten siihen hymyillen että valitettavasti valomerkki tuli juuri. Ja tämä mies siihen sitten kiukkusena: ”mutta mä olin äsken vessassa kun annoit sen!” Hän katsoi minua odottaen vastausta jota en kyllä keksinyt. Toistin vain ystävällisesti että valitettavasti se valomerkki nyt on tullut. Mies lähti tiskiltä mumisten ärtyneenä..

Öö.. olisiko pitänyt mennä käymää meisten vessassa ilmoittamassa asoitaan tekeville miehille että valomerkki tulee pian, jos haluatte vielä juomista niin tulkaa nyt?

Valomerkki on valomerkki, sillä on tarkoituksensa ja se tulee joka baarissa joka ilta. Ja ei, te ette saa valomerkin jälkee enää yhtää juomaa vaikka lupaisaisette ison tipin tai muuta vastaavaa. Vaikeaa ymmärtää tai onko se valomerkki teille ihan uutta?

– tarjoilijatar –

Jaa tämä tarina:

3 kommenttia

  1. Iikku sanoo:

    itselle jäänyt tuosta valomerkistä parhaiten mieleen: olen antanut valomerkin, asiakas tulee tiskille ja tilaa ison tuopin. Kerron antaneeni jo valomerkin johon asiakas: anna pieni sitten 😀

  2. Ampijaispesä sanoo:

    Itse vietän aikani baareissa, enkä siis mene niihin pääasianani ruokkia orastavaa tai hyvässä vauhdissa olevaa alkoholismia. Ihmetyttää, kuinka lurppahuulia jotkut voivat olla. Vielä valomerkin jälkeen pitää kinuta viimeiset huikat. Säälittävää.

  3. Puolitenu sanoo:

    Ite en baareista tykkää, mutta kun jokunen vuosi sitten lopetettiin tarjoilu, niin todettiin että ei tämän jälkeen. Fiksusti tehtyi. Ei ollut mitään syytä jäädä tiskille ihmettelemään ja toisaalta ehti kavereiden kanssa keskustella että mihin seuraavaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *