Vesi maksaa

Olen töissä eräässä lasten leikkipaikan ruokapaikassa. Yleensä sesonkiaikoina meillä on todella kiirettä, kun lomilla tullaan lasten kanssa pitämään hauskaa. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun perheesi lisäksi paikanpäällä on monia satoja muitakin perheitä. (Joten hermot ovat kireällä, mutta et kai oikeasti olettanut olevasi ainoa, joka on keksinyt tulemaan meille lomallasi?)
Typerää tai ei, ruokapaikoissamme on myytävänä pelkästään pullovettä. Normipäivinä tämän ilmoittamiseen on jo tottunut, ja vaikka asiakas onkin harmissaan hanaveden puuttumisesta on hyvä palvelu ja päivän riemut kuitenkin sen maksamisen arvoista.
Viimeisimpänä syyslomana eräs aasiakas pyysi minua täyttämään lasinsa vedellä

M: Valitettavasti en voi teille antaa vettä tästä hanasta ihan hygienia syistä. Pullovetemme maksaa yhden euron.
A: Etkö sinä ämmä ymmärrä, että tuo hana on ihan sinun vieressä! Täytäpä tämä lasi nyt vedellä!
M: Tämä on meillä käyntäntönä, minun on valitettavasti toimittava kuten minun on käsketty..
A: Mulle on ihan sama vaikka ampuisit itsesi!

Ton kommentin jälkeen olin jo niin häkdeltynyt, etten enää edes tiennyt mitä sanoa.. Kuka sanoo asiakaspalvelijalle noin?!

Jaa tämä tarina:

6 kommenttia

 1. JiiHoo sanoo:

  Siinä pullovedessä on muuten taatusti enemmän bakteereita kuin asiakaspalvelijan vieressä (kassan vieressä?) olevassa hanavedessä. Niin että hygieniasyy ei kyllä mulla menisi läpi. Enkä tulisi puljuunne toiste. En osta pullovettä enkä takuulla juota sitä lapselleni.

  • Marb sanoo:

   JiiHoo,
   Kannattaa laittaa palaute ylemmälle taholle päin. Mut se oliskin liian raskasta. Mukavampi nillittää ja raivota kassalle, jolla ei päätäntävaltaa asioihin ole.
   Myyjä ei voi tehdä toisin kuin mitä pomo on neuvonut, vaikka olisi asiakkaan kanssa samaa mieltäkin.

  • Boss sanoo:

   Oletko joskus ollut jossain töissä? Jos olet, niin tiedät että ohjeet tulevat esimieheltä, ei asiakkaalta. Et voi ostaa sitä mitä ei myydä. Kukaan ei kaipaa hankalaa asiakasta. Voit aina tuoda omat vetesi tai pysyä kotona. Muillakin asiakkailla on mukavampaa kun hankalat pysyy poissa. Hankala asiakas on yleensä muissakin asioissa hankala.

 2. Alte Gubbe sanoo:

  Käypä täyttämässä vessassa se vesilasi, samaa vettä se on.

 3. ??!! sanoo:

  ”A: Mulle on ihan sama vaikka ampuisit itsesi!

  Ton kommentin jälkeen olin jo niin häkdeltynyt, etten enää edes tiennyt mitä sanoa.. Kuka sanoo asiakaspalvelijalle noin?!”

  Tuossa vaiheessa aasiakas saisi vaikka itse kuolla janoon.

 4. Pera sanoo:

  Kannattaa ottaa omat vedet matkaan. Onhan tuo ”hygienia syy” jo aikalailla loppuun käytetty veruke. Itsekin sitä joutunut asiakkaille sanomaan vaikka onkin täysin paskapuhetta ja keksitty nimenomaan pulloveden myyntiä ajatellen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *