vessahätä

Olin syönyt jotain sellaista ruokaa, mikä pisti pakin sekaisin ja oli kesken työnteon (tarjoilija) lähdettävä kipaisemaan vessassa. Kauaa siellä ei mennyt, koska niin kuin kaikki tietää, niin pakki kun on sekaisin, niin sisukset tulee pihalle aika rivakasti. Minulla ei mennyt kuin varmaan minuutti, varsinkaan kun yksi aasiakas käveli taukotiloihimme ja huhuili minua vessan oven takana.. Kysyin oven läpi haluaako tämä tulla pyyhkimään, vai saanko paskoa rauhassa loppuun. Aasiakas nauroi vitsikkäästi ja kertoi että haluaa oluen.

Tämä oli elämässäni niitä harvoja tilanteita kun teki mieli työntää sormet ihmisen silmäkuoppiin ja repiä sydän rinnasta ulos. Kuka helvetti voi oikeasti ensinnäkin kävellä sellaisiin tiloihin, mitkä ei ole aasiakkaille tarkoitetut ja varsinkaan hakea työntekijää vessasta pois??

Jaa tämä tarina:

14 kommenttia

 1. jeps... sanoo:

  Se vain jotenkin on hirveän hankala käsittää, että se asiakaspalvelija ei ole mikään kone vaan ihan normaali ihminen siinä missä muutkin. Meillä töissä on niin, että jos kassalle tarvitsee apua niin sitä soitetaan kellolla. Yleensä sinne pääsee samantien, mutta kerran olin juuri vessassa (itselläkin taisi maha olla sekaisin) ja meni ehkä minuutin verran kun pääsin siihen kassalle, niin eiköhän siinä joku Tosi Kiireinen jo ehtinyt natista, että miten noin kauan menee blaa blaa. Yleensä olen ihan ystävällinen, mutta silloin taisin sanoa, että viivästys oli ihan vessassakäynnin aiheuttamaa, haluatko kuulla yksityiskohtia myöten vai annetaanko asian olla. Taisi valita sen jälkimmäisen vaihtoehdon.

 2. Timon sanoo:

  Kauhea tilanne! Ei se olut sitten voinut odottaa paria minuuttia… Joskus joku valittanut juurikin nopeasta helpotustauosta, kun olin pienessä kaupassa töissä, hiljainen ilta eikä yhtään asiakkaita (tarkistin kameroistakin) ja ajattelin nopeasti juosta wc:ssä ykkösellä ja eikö näiden parin minuutin aikana ollut joku jo puhisemassa kassalla, että missä likka viivyit… Oli pakko sanoa kun siinä hetken avautui, että viimeksi kun tarkistin niin vessatauot olivat työsopparissa sallittuja jos kauppa on tyhjillään. Teepä tosissaan yksin 8 h vuoro ja yritä olla juomatta ja käymättä vessassa välissä, mahdollista mutta ei mitään herkkua.

  • J-P sanoo:

   En kyllä usko, että mistään työstä voi saada potkuja siksi, että on käynyt vessassa. Oli kauppa tyhjillään tai ei.

   • Miia sanoo:

    Pointti olikin siinä, että kun jalat ristissä olet odottanut pääseväs vessaan ja sit kun tähyilet katuja myöten, että reitti selvä, juokset vessaan ja takaisin, niin joku marttyyri tai vitsiniekka siihen on löytynyt ihmettelemään, eikö palvelua saa ollenkaan tai saako täältä ilmaiseks ottaa, kun ei henkilökuntaa ole paikalla.

 3. plipplop sanoo:

  Minä ku olin kioskilla töissä ni oli pakko päästä isommalle. Sen johdosta sain avattua kioskin YHDEN minuutin yli avaamisajan, sunnuntaina. Ensimmäinen loton tarkistaja oli vihainen kun ”koirakin menee hämilleen lenkin sekottamisesta.”

 4. myyjävaan sanoo:

  Joo mäkin olen jättänyt pienen liikkeen hiljaisena päivänä siksi aikaa että saan vessassa käytyä (olen pyytänyt joko vartijaa tai viereisen liikkeen myyjää pitämään liikettä silmällä). Niin eikös siellä ole joku heti valitusryöpyn kanssa kun tulen vessasta… ihme touhua…

 5. Minä sanoo:

  No on kyllä aika aasi, jos ei yhtä asiakasta voi hoitaa ennen vessareissua. Olet tainnu valita väärän alan, tyttöseni?

  • tollojasuurinosasuomalaisista sanoo:

   taidat olla kyseinen tyyppi?:D ja todella alaarvoista tytötellä

 6. nonniina sanoo:

  Eräässä työpaikassa piti odottaa ettei ole asiakkaita ja laittaa ovi lukkoon siksi aikaa kun kävi vessassa ja oveen kyltti ”palaan hetken kuluttua”. Siinä sitten eräänä päivänä olin tuntikaupalla odotellut ettei asiakkaita olisi ja oli jo aika tuskaiset tunnelmat kun sitten viimein pääsin napsauttamaan oven lukkoon ja äkkiä pissille. Siinä minuutin-parin aikana sitten tietty joku ilmestynyt ovea riuhtomaan kiukkuisena ja hirmuiset sättimiset kun oven aukaisin. olisi pitänyt kuulemma olla tarkempi paluuaika merkittynä kun ”hetken kuluttua” oli hänen mielestään liian epämääräinen. Mietin vaan että olisiko ollut parempi jos kyltin sijaan olisin raapustellut jotain ”käyn vaan kusella”-tyyppistä siihen oveen.

 7. i feel you sanoo:

  kamala tilanne. Sain kerran ruokamyrkytyksen kesken työvuoron (allergian takia söin eri ruoan kuin muut työvuorolaiset, hyvä kai muille mutta tiedä miten pilaantunut se minun ruoka-annos sitten oli, otin tuon jälkeen omat eväät töihin :P) ja olen todella onnellinen, ettei ollut tuollaisia aasiakkaita silloin…

 8. ddd sanoo:

  Kuka muka tarinassa sai potkut? Ja joo, oli Aasiakas potenssiin 10.

 9. baarimaija sanoo:

  Tää on niin perus. Olen itse myös pienessä baarissa/pubissa töissä, ja varsinkin viikolla oikeastaan aina yksin vuorossa. Vessassa on siis aina käytävä niin, että tiski jää tyhjäksi. Asiakkailla on kyllä todella outoja reaktioita tähän välillä. Tyyliin: ”Mitä sä siellä vessassa oikein teit?” No mitäs luulet? Kuinka yksityiskohtaisen kuvauksen haluat?

 10. tollojasuurinosasuomalaisista sanoo:

  typeryyttä ei voi parantaa

  • AvP sanoo:

   Typeryyden parantaa 9mm burana. Se tepsii oikein hyvin vaivaan kuin vaivaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *