Vettä janoiselle

No joo, kerrotaan nyt tästäkin. Olin erään R:llä alkavan kioskin palveluksessa. Olimme juuri vaihtamassa vuoroa kun kioskiin lyllersi mummeli rollaattorilla. Puuskutteli siinä ihan oven edessä pahimmat tuskat pois. Levättyään alkoi huutamaan jotta “Miksei täällä ole asiakkaille vettä kannussa? Minun kaupassa oli aina asiakkaille vettä!”

No kuule, on tässäkin putiikissa asiakkaille vettä. Se vaan on pullossa eikä kannussa ja se pitää lunastaa rahaa vastaan. Lisäksi enpä usko ketjumme minkään myymälän jakavan mitään ilmaiseksi, vaikka kuinka olisit ollut kauppias 50 vuotta sitten.

Kirjoita kommentti

2 Kommenttia artikkelissa "Vettä janoiselle"

avatar
Järjestä:   uusin | vanhin | eniten ääniä
Viinirypäle
Vieras

Eihän sinun uskoa tarvitse mutta kyllä ainakin kaikilla ärräkioskeilla jossa on tullut käytyä on annettu pahvimukista ihan kraanavettä jos olen pyytänyt. Ja alalla myöskin työskennelleenä tiedän senkin että suomen byrokratian ja turhien sääntöjen takia virallisesti ei saisi antaa asiakkaalle “tiskin takaa” vettä mutta aina on onnistunut niin ärrällä kuin muillakin kioskeilla.

rusina
Vieras

No mua ei ainakaan kiinnostaisi pätkääkään rikkoa sääntöjä ja auttaa sellaista henkilöä joka on täysi kusipää. Meidän putiikissa saa käydä ilmaiseksi vessassa ja lasin vettä jos on mukava. Tiuskijoille ja muille mulkeroille se maksaa rahaa.

wpDiscuz