Vihainen lakimiesnainen nettikaupassa

Aloin tämän tarinan tai kokemuksen myötä ymmärtää, m i s t ä ne lakimies- ja turkulaisvitsit oikein kumpuaa. Minulla on siis sekä turkulaisia että lakimiehiä tuttavina ja hauskaa porukaka ovat, mutta tämä tapaus sai kyllä huulen pyöreäksi.

Pidän pientä second hand -tuotteita myyvää putiikkia jolla on myös verkkosivuilla myynnissä pääosin vaatteita, kenkiä ja asusteita. Kauppa sujuu mukavasti, asiakkaat ovat kivoja ja muutama vakkarikin on tullut tutuksi, pääosin kaikki sujuu hyvin. Hankin mielelläni myyntiin erilaisia tuotteita, pääosin vintagea ja harvinaisuuksia, mutta myös perusmerkkejäkin, ja kaikki kelpaa asiakkaille; aiheellisia reklamaatioita on tullut noin yksi per vuosi tässä kymmenen vuoden aikana. Aina välillä mukaan mahtuu muutama aasikin mutta niinhän elämässä käy muutenkin.

Tänä vuonna aasipotti räjähti heti tammikuussa. Ihan uusi asiakas osti verkkokaupan puolella asusteen, josta oli selkeät kuvat, mitat, pesuohjeet yms. Meni muutama viikko tuotteen postituksesta ja tältä asiakkaalta tuleekin vihainen viesti, että tuote oli reikäinen, likainen ja ryppyinen…aika uskomattoman kuuloista, liekö sitten käytössä sellaiseksi mennyt? Asiakas ei ilmaissut sanallakaan haluavansa palauttaa tuotteen tai saada rahansa (muutama euro) takaisin. Sätti vaan kamalasti kuinka p#skaa laatua myyn ja miten huono ihminen olen.

Jos ei kerran aasiakas reklamoinut eikä halunnut hyödyntää palautusmahdollisuutta niin mitä sille voi muutakaan kuin vastata että kiitos tiedosta, enpä tiedä mitä asialle voin tehdä kun et halua rahojakaan takaisin etkä tuotetta palauttaa. Että kiitos vaan ja hyvää päivänjatkoa. Jos vain sopii niin ei tarttee kuitenkaan uudelleen ostaa jos noin pahasti meni pieleen heti ekalla kerralla eikä asiaa haluta korjata.

Seuraavaksi asiakas jatkakin haukkumista, ei vissiin ihan riittänyt ensimmäinen satsinsa. Ikävä että minun kaltaisiani on internetissä jne jne. Googletin huvikseni asiakkaan nimen, sen verran erikoinen oli, ja sähköpostiosoitteensakin täsmäsi erään turkulaisen lakitoimiston tietoihin! Lakitoimiston sivuilta löytyi aasiakkaan nimi: lakitoimiston omistaja! Oli siinä hetken silmien räpistelyä että hetkonen, ihanko oikeasti? Etteikö lakimies osaa reklamaatiota tehdä vaan sortuu v#ttuilemaan ja vielä ihan työsähköpostistaan?

Lähetin aasille viestin, jossa kehotin tekemään ohjeen mukaisesti reklamaation ja pyytämään tuotepalautusta jotta saisi maksamansa rahat takaisin. Ei kelvannut. Aasi lähetteli vastauksena sähköposteihini viestejä joissa ei enää lukenut mitään, liekö ollut itsekin jo sanaton… Kirjoitti vielä kuitenkin, että jos vastaan hänen viesteihinsä, niin kyllä hän lakimiehenä katsoo sen olevan häirintää ja ”tietää miten toimii kanssani”. Aikamoista toimintaa sanoisin vaikka olen nuorena baarin ovella nähnyt vaikka mitä riitapukareita.

Naureskeltiin tälle tapaukselle laajan kaveripiirini kanssa, tuollaista aasia ei ole nimittäin ihan joka kauppiaalle sattunut. Oikein aasien helmi. Eläkeikäinen lakimiesnainen kyseessä, liekö sitten vaihdevuodet vai jokin muu asia saanut päänsä niin pyörälle että hutiostoksesta nosti hirvittävän myrskyn vesilasissa.

Jaa tämä tarina:

1 kommentti

  1. Mascewi sanoo:

    Kaverille kävi niin, että turkulainen lakimies oli hänen kaimansa ja jossain vaiheessa kuvitteli omistavansa kaverini gmail-osoitteen ja rekisteröi ensin facebook-tilin kyseisellä sähköpostilla ja sitten ohjasi työasioitaan kyseiseen meiliin. Kaveri lähetti (samoin googletuksen perusteella) epäilemälleen tyypille kyselyä ja tyyppi vastasi tosiaan työsähköpostistaan että ihan vilpittömällä mielellä kuvittelee että tuo on hänen osoitteensa. Ei pahoittelua eikä mitään.

    Vetää kyllä hiljaiseksi tuo turkulaisuuden ja oikeustieteen yhdistelmä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *