Viina maistuu pahalle

Eniten korpeaa baarihommia tehdessä nää nirppanokkaneidit, joilla ei ole tuon taivaallisen tietoa siitä, mitä haluavat juoda. ”Tee jotakin kivaa, joku hyvä drinkki.” Minä: ”Minkäs tyylistä, kirpeetä, makeeta, limsalla, maidolla, mehulla, pitkänä, lyhyenä…?” Eikä vastausta saa vaikka kuinka kaivat, pelkkää kikattelua ja ”siis emmä tiiä, jotain nätin näköstä”. Sit vartin väännät niille sateenvarjoilla ja jollain vi**u tähtisädetikuilla höystettyjä pinkkejä unelmadrinkkejä, niin kommentti kuuluu: ”Hyi yök tää on pahaa, maistuu viinalle! En maksa!” Pitäisköhän sit mennä kotia juomaan Muumilimpparia?

Jaa tämä tarina:

9 kommenttia

 1. Kanga sanoo:

  No tuollaista aasiakasta varten kannattaa pitää tiskin alla muumilimsapulloa

 2. piipuli sanoo:

  Minä ainakin aikanaan (nyt ei tule niin paljon käytyä ulkona, varsinkaan paikoissa jossa voisi luottaa siihen että saisi ammattitaitoisen tyypin tekemän drinkin) kyselin useinkin että tee joku kiva drinkki, koska halusin vaihtelua ja ainakin yhdessä paikassa lopputulos oli usein todella hyvä. Sitä paitsi kuka niitä kaikkia tietää oikealla nimellä muutenkaan?
  Okei, ymmärrän että jos lopputuloksesta sitten marmatetaan vaikka onkin yrittänyt kysyä mahdollisimman tarkkaan että mikä on toivottu makumaailma, niin se on asia erikseen.

 3. Putkimies sanoo:

  ”Hei baarimikko, drinkkini maistuu viinalle!”

  No shit sherlock…

 4. Baarittelija sanoo:

  Varmaan Miss Piggy kavereineen asialla 😀

  • Ms Piggy sanoo:

   Juu, todellakin, minä olen jokainen urpo ja aasi asiakas. Ei helvetti, tämä on jo tosi surullista!

 5. Jantteri sanoo:

  Tähän kyllä pitää itse aasiakkaana todeta, että varsinkin näissä ketjuyökerhoissa, jos tilaat drinkin x ja tiedät että siihen tulee viinaa y ja z, niin yleensä se tehdään halvimmista ”samanlaisista” viinoista ä ja ö ja lopputulos on sitten hirveetä paskaa.

 6. badgehunter sanoo:

  Otsikko olisi voinut olla että: Viina maistuu viinalta.

 7. Take no crap sanoo:

  Minä baarimesuna ollessani sanoin tuollaisille tirskujille, jos eivät osanneet yhtään kuvailla makumaailmaa, että jos kerran annat vapaat kädet niin mausta ei sitten voi valittaa. Toimi joka kerta. Toki voitiin esim. limeä puristaa drinkkiin lisää makeuden taittamiseksi, mutta tehty ylläripaukku piti maksaa.

 8. Huoh sanoo:

  Laita seuraavaan drinkkiin iso annos sorbitolia. Se saa juoman maistumaan sokeriselle ja saat naureskella, kun hemssankeikat ravaavat jatkuvasti vessassa ripulin kurittaessa sisuskaluja. Muhuhuhahahaaaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *