V*tun asiakkaat

Pakko kertoa veemäisistä asiakkaista..

1. en ole ajatustenlukija: kun tulet kassalle KERRO MITÄ HALUAT äläkä vain tunge rahaa tiskille ja mutise..selkeä artikulointi ja “kiitos heihei” olisi ihan plussaa…

2. voisitko mahdollisesti vaihtaa pikkukolikkosi hieman isommiksi kun tulet meillä asioimaan ja maksamaan isompia summia..ei ole kiva alkaa laskemaan about 60 euroa 0,20/0,50 e kolikoistasi hirveässä kiireessä, kun samalla pitäisi keretä täyttämään lounaspöytääkin tällaisena “tehokkuuden maksimoinnin aikakautena”…

3. Oletko tulossa meille syömään vai etkö ole? te ihmiset jotka olette ovensuussa pohtimassa että “mennäkkö tuonne vai eikö mennä”, niin tuo asia kannattaisi selvittää vaikka kotona. on ärsyttävää odotella ja katsella että oletteko tulossa vai ettekö ole, muutkin asiakkaat jotka tulevat paikan päälle, jäävät miettimään että pitäisikö teidän antaa tulla ensin?.
ja minulla on oikeasti muitakin hommia kuin odottaa teidän päätöksentekoa.

4. LAPSIPERHEET!!! hittovie!!! vaikka sitä ruokaa saa ottaa mielin määrin ja jälkkäriä, niin se ei tarkoita sitä että saatte myöskin sotkea ja riehua mielin määrin!! on järkyttävää nähdä miten likaisiksi saatte pöydät ja lattiat kertakäynnillä!!missä on käytöstapanne? noinko syötte kotonakin..että “lähmäätte” pöydät tahmaisiksi ruoasta ja jäätelöstä ja vähän huvin vuoksi heittelette ruokaa lattialle?
ja HUOM! VIEKÄÄ NE LIKAISET ASTIANNE yms. NIILLE TARKOITETTUUN NURKKAUKSEEN!!!olette ne pöytään saaneet kannettua niin kai se niiden pois vieminenkin onnistuu..eikö?

5. ja edelleen LAPSIPERHEET!!! vahtikaa niitä lapsianne..auttakaa jälkkärin ottamisessa yms..ettei käy niin että jätskit ja jälkkärit on lattialla..

6. me olemme auki klo 21.00 asti, huomioithan sen kun aiot tulla ahtamaan itsesi täyteen..eli ei ehkä kannata enää 20.45 tulla koska alamme nostelemaan tuoleja pöydille ja tekemään loppusiivousta jotta me asiakaspalvelijatkin pääsisimme ajoissa kotiin.(meilläkin on muuta elämää).

7. jos jokin on loppu buffetistamme, niin älä oikeasti jaksa narista siitä, olemme varmasti asian huomanneet ja teemme koko ajan jotain asian eteen..
esim. mies joka itkee pepperonipizzan takia..”tuleeko sitä pepperonipizzaa kohta”(huom. oikein veemäisellä äänellä) minä sanon että “on tulossa”(ja juoksen koko ajan täydentämässä buffetia..luulisi tajuavan että on hiukka kiire).

8. ulkomaalaiset(venäläiset) opetelkaa edes englantia!!!hemmetti se on vaikeata saada mitään selvää teistä jos ei ole yhteistä kieltä.

ja jos joku tulee kitisemään että “kannattaisko vaihtaa alaa” niin kyllä, yritän koko ajan päästä muualle töihin..semmoiseen paikkaan missä EI OLE ASIAKASPALVELUA..nykypäivänä kun ei niitä töitä noin vaan saa ja on otettava vastaan “paskaduuniakin”..
ja muuten jaksan olla mukava asiakkaille mutta joskus vaan keittää yli tietyt asiakasryhmät..

19 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *