Tyrannosaurus Rex -kädet

Luulin oppineeni koulussa ja omaa kehoanikin katsomalla, millainen anatomia ihmisellä on. Silti uskomukseni ja tietoni on osoittautuneet kaupan kassalla aivan vääriksi.

Kassaneidillä/-herralla tulisi olla vähintään parin metrin pituiset kädet, jotta ylttää antamaan jokaiselle tiuskivalle ja avuttomalle aasiakkaalle hihnan alta muovikassin. Onhan se nyt ihan älytön ajatus, että aasiakas itse ottaisi sen, jos sitä tarvitsee.
Kassalla on myös ainakin viisi kättä, jotta voi skannata tuotteet, pelastaa rahat hihnalta tai ottaa naaman edessä heiluvat setelit, ojentaa se muovikassi sekä vielä pakata ostokset samanaikaisesti.

Aasiakkaat puolestaan ovat täysin ääripää edellämainitusta. Heidän anatomia on hyvin verrattavissa tyrannosaurus rexiin; kädet eivät ojennu, ei sitten millään! Parhaimmillaan aasit jäävät vielä metrin päähän itse kassasta ja sieltä heittävät hihnalle niitä hilujaan, kättään yhtään ojentamatta. Eivät vaivaudu lähestymään edes vaihtorahojen takia.

Mutta onhan se nyt ihan mukava maata pitkin kassaa, jotta rahat löytävät oikeisiin osoitteisiin 😉

Jaa tämä tarina:

4 kommenttia

 1. nicor sanoo:

  Jos asiakas ei ojenna kättään vaihtorahoja varten, niin voit laittaa ne vaihtorahat siihen edessä olevalle tasolle. Asiakas noukkii ne siitä sitten kun noukkii.

  Hypermarketeissa missä on pitkät hihnat: Pariskunta tulee kassalle ja latoo ensiksi miljoona tuotetta hihnalle ja sitten viimeiseksi ottavat muovikasseja sieltä alta. Lähes aina he laittavat ne muovipussit hihnalle muiden tuotteiden perään..vaikka he haluavat saada ne ensin. Jotkut jopa tiuskivat kun myyjä ei saa heti annettua pussia.

  Sitä muovipussia ei myöskään edes tarvitse laittaa hihnalle (pl. yksi ketju Suomessa). Tämäkin tulee yhä isommalle osalle yllätyksenä

  • WiniThePuu sanoo:

   Mikähän se yksi ketju on kun en tiedä?

  • Epsome sanoo:

   Olisi kiva tietää tämä kauppaketju jotta osaisi muovipussikäyttäytyä siten miten kussakin kauppaketjussa kuuluu.
   Aloittaja voi ottaa kassatilaan pussipaketin josta voi loihtia pussin unohtaneelle asiakkaalle tarpeellisen kantovälineen.
   Helppoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *